SĂNĂTATE

Lista inteligentă a dulciurilor sănătoase

Comments (9)
 1. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

  Foarte bun sfatul cu Coca Cola. Poate ca nu ar trebui niciodata sa facem cunostinta copiilor cu aceasta bautura.

 2. Kovacs Ferenc says:

  Fructele sunt sanatoase intotdeauna

 3. spuma says:

  de 6 ani de cind am proble cu fetita mijlocie caut sa mincam totul natural pt ca afecteaza ficatul si sanatatea e-urile

 4. suzana suzy says:

  Copiii foarte mici primesc mult mai uşor o informaţie care vine direct de la părinte şi nu de la cineva pe care îl consideră străin pentru a se hrani cat mai natural si corespunzator .

 5. Tolea nicoleta says:

  Foarte bun sfatul cu Coca Cola.un pericol pentru copii

 6. suzana suzy says:

  Şi din punct de vedere al aportului de calciu, dar şi din punct de vedere al vitaminelor, e importantă o salată din frunze verzi de orice tip. Iar seara sau dimineaţa se începe cu o cană generoasă de lapte dulce .

 7. Agache Lucica says:

  Zaharul consumat in cantitati mari nu face bine organismului.De aceea cand avem pofta de dulce e mai bine sa consumam fructe.Este cea mai buna si inteligenta alegere.E bine de stiut ca prajiturile colorate,contin chimicale.Ciocolata neagra cu continut mare de cacao face bine organismului.Consumam sucurile naturale fara adaos de zahar si care sa contina pulpa.

 8. roman ovidia says:

  În viaţa de zi cu zi, consumul de dulciuri afectează viaţa copiilor. Dacă este prea crescut, se observă efectul de “urcare pe pereţi”. Dacă este prea scăzut, apar oboseală, iritabilitate, ameţeală, insomnia, agresivitate.

 9. Goleanu Anisoara says:

  E bine de memorat aceasta lista!Sa nu ne bucuram de termenele lungi de valabilitate, produsul este incarcat cu tot felul de E-uri ,care de care mai nesanatoase! Cu fructe proaspete si miere de albine , putem scapa de pofta de dulce si sunt atat de gustoase!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …