DEZVOLTARE PERSONALĂ

Ne căsătorim prea tineri!

Comments (7)
 1. ene maria says:

  Cred ca incet , incet am invatat si noi constat ca sunt din ce in ce mai putine cazuri de casatorii timpuri

 2. GEGEA Mariana says:

  e adevarat poate la noi se casatoreste lumea prea devreme…in schimb laei se sta in concubinaj sau logoditi 10 ani apoi se casatoresc si dupa 3 luni se despart cu motivul : nepotrivire de caracter…ma,,, care sa fie solutia mai buna oare??

 3. tereza says:

  da, e adevàrat . dar , dupà mine, nu asta e problema cea mare. buba e cà facem copii la scurt timp dupà ce ne-am càsàtorit.de cele mai multe ori la noi, la romàni, copilul apare dupà primul an de càsàtorie. si nu e bine. trebuie sa treacà ceva timp pinà cind cei doi se obisnuiesc realmente unul cu altul.. si mai ales se cunosc. in timp putem descoperi cà cel de làngà noi nu e pregàtit sa devinà pàrinte sau.. nu o doreste!! dupà aparitia unui copil deja e prea tàrziu acestà descoperire!! si f multe familii divorteazà dupà aparitia unui copil. iar ideea asta( cea de a face copii rapid) provine tot din optica noastrà( gresità). ceva de genul..” fà repede un copil càt esti tinàrà”.. sau ” fà-l repede.. asa n-o sa te mai lase prea usor”. mà rog.. bunà.., rea.. ,asta e pàrerea mea!!!!

 4. Lamiita Durac says:

  Cand l-am nascut pe fiul meu la varsta de 27 de ani si ex-sotul la 36 , am fost foarte dezamagita de varsta noastra , imi spuneam ca vom imbatrani prea devreme ca sa-l mai putem ajuta . Acum …. nu stiu cat i-ar fi folosit lui daca eram mai tineri , probabil rezultatul era acelasi 🙁 Ma abtin sa imi dau cu parerea care e varsta potrivita ptr a te casatori . Probabil….. cand e sa se inatmple , se intampla.

 5. suzana suzy says:

  Acest fenomen nu este rezultatul unei evoluţii favorabile a societăţii, ci rodul unui fenomen mult mai trist .

 6. Goleanu Anisoara says:

  E bine sa vrei multe de la viata ,dar…lupta sa ti le faci singur, nu pe alte cai!Un cantec spune: Copiii nostri au facut dinti/si musca din bunici si parinti!”.Cam asta-i esenta!

 7. Barbalata (Puiu) Mirela says:

  L:a noi, cred eu, problema care se pune este altfel: ma casatoresc (devreme sau nu) pentru ca asa trebuie. Nu pentru ca asa simtim, pentru ca suntem pregatiti pentru casatorie (responsabilitati, obligatii, copii etc). Din pacate, parintii se implica si aici: trebuie, nu sta in pacat, nu se cade, vorbeste lumea etc, societatea la fel – joaca si ea un rol, Biserica la fel, etc.
  In jurul meu aud ceva de genul: trebuia sa ma marit, trebuia sa ma insor etc…sa intru si eu in rand cu lumea. Fac copii desi nu sunt pregatiti. Cand ii intreb de ce au facut? raspunsul este simplu: TREBUIA.
  Parerea mea este ca nu are importanta foarte mare varsta. Da, cand esti prea tanar esti necopt, asa e….si, joaca si asta un rol. Dar daca astepti pana la 30 de ani incepe lumea cu gura, te judeca si te critica.
  Din pacate, vorbesc din experienta. Din fericire, eu si sotul meu am fost puternici si ne-am casatorit atunci cand am simtit ca acum este momentul. La starea civila. La Biserica……va veni si momentul, atunci cand vom simti. Chiar daca parintii, rudele si lumea din jur ne judeca.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …