LIFESTYLE

Stoker – Legături suspecte – 2013

Previous ArticleNe căsătorim prea tineri!
Comments (6)
 1. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  un film foarte bun, pe care l-am vazut de doua ori si il recomand.

 2. Goleanu Anisoara says:

  Nu am vizionat filmul dar sunt deja curioasa sa-l vad.

 3. suzana suzy says:

  Stoker este un film vizual somptuos cu performanțe puternice, dar la sfârșit este dezamăgitor și te lasă cu un gust amar.Povestea este ciudată, dar pe mine m-a atras prin realismul ei. Aceste lucruri se petrec lângă noi,în viața reală. Lumea este plină și de monștrii.

 4. Agache Lucica says:

  Stocker este un triller psihologic scris de Wentworth Miller.In aceasta pelicula actrita Nicole Kidman este de o frumusete suprarealista.Povestea este ciudata,intre mama si fiica plutesc resentimente puternice pe masura ce in viata lor intra un personaj nou.
  Filmul are cadre extraordinare,decoruri superbe,creeaza si intretine o atmosfera unica.
  Coloana sonora sustine estetic intregul film.

 5. Goleanu Anisoara says:

  Filmul reliefeaza un aspect al vietii care poate aparea intr-o familie,mai rar,dar posibil.”Incurcate sunt caile Domnului” dar ,oricum ar fi, mama ramane mama si se lupta ca o leoaica pentru puiul ei.Si, cand mama e interpretata de Nicole Kidman,e cu atat mai credibila,mai reala.

 6. roman ovidia says:

  India Stoker nu a fost pregătită să-şi piardă tatăl şi cel mai bun prieten Richard într-un accident auto. Singurătatea din casa lor, pacea din micul orăşel liniştit, şi lucruri nespuse sunt brusc întrerupte de sosirea unchiului Charlie, despre care ea nici nu ştia că există. Când Charlie se mută împreună cu ea şi cu mama ei instabilă emoţional Evie, India crede că golul lăsat de moartea tatălui ei va fi în sfârşit umplut de o rudă de-a lui. La puţin timp după sosirea unchiului, India începe să suspecteze că acest misterios și fermecător bărbat are intenţii ascunse. Cu toate acestea, în loc de ultraj sau sentiment de groază, această femeie se îndrăgosteşte nebuneşte de el

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …