LIFESTYLE

Partea mea de adevăr – Mike Tyson – un remarcabil film inspirațional!

mike tyson
Comments (9)
 1. Lamiita Durac says:

  Povestea impresionanta a unui mare campion , merita vazut

 2. suzana suzy says:

  Controversele profesionale şi personale, perioada de închisoare, pierderea membrilor familiei şi, mai recent, reabilitarea şi izbăvirea sa, sobrietatea şi promisiunile de implicare în viaţa de familie , excelent film !

 3. Agache Lucica says:

  Este povestea de viata a unui mare boxeur legata de cum trebuie sa devii barbat luptandu-te cu demonii din tine.Cum inveti sa traiesti din propriile esecuri si urcusuri din viata ta de zi cu zi.
  Este un film excelent,punerea in scena originala.Filmul este regizat de Spike Lee ,iar Tyson este un talent dotat cu umor,spontaneitate si inteligenta.Este un film care te educa pur si simplu,deci merita vazut.

 4. kamy kamytza says:

  Mult mai puțin dispus la ipocrizii și texte împăciuitoare, Tyson, deși detașat ironic și împăcat cu gloriile și dezastrele trecutului, nu este deloc dispus să-și cosmetizeze personalitatea.

 5. Goleanu Anisoara says:

  Acesta este un film despre supravietuire,despre mentori care iti schimba viata in bine, despre munca, despre lupta,despre dezorientare si revenire la normal,un film educativ despre “asa nu!” si “asa da!” .Mike Tyson si despre :”viata ca o lupta”-reprezinta un subiect de film demn de luat in seama.

 6. Aghinitei Maria says:

  Este cu adevarat un film bun despre Mark Tyson cu toate controversele din viata sa. nu l-am vazut , dar merita <3

 7. kamy kamytza says:

  Tyson vorbește despre tinerețea sa nechibzuită din Brooklyn, cariera de sportiv, oamenii cheie din viața sa, controversele profesionale și personale, perioada de ȋnchisoare, pierderea membrilor familiei și, mai recent, reabilitarea și izbăvirea sa, sobrietatea și promisiunile de implicare ȋn viața de familie.

 8. spuma says:

  impresionant

 9. ghelbere elena says:

  Banuiesc ca este unfilm bun, un film educativ.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …