SĂNĂTATE

Ing.chim.cercetător Ștefan Manea: Când apare cancerul? Când omul se ocupă de toată lumea, numai de sine nu!

Comments (4)
  1. Foarte interesant. Bunica mea îmi povestea despre un văr îndepărtat care avea cancer, dar nu ştia. Medicii au preconizat că va mai trăi puţin, el însă trăi mulţi ani. La un moment dat, la o partidă de table cu altcineva din familie, la nervi şi ciudă, acea rudă i-a spus adevărul. Din acel moment a mai trăit vreo două luni, s-a topit pe picioare de grijă şi supărare. Povestea are o legătură cu articolul: dacă suntem mulţumiţi, dacă spiritul e ok, sistemul imunitar lucrează.

    1. Constantin says:

      Concluzia: jocul de table poate provoca moartea. ? (glumiţă pentru întreținerea bunei dispoziții ?)

  2. Sincer,foarte util si interesant articolul. Si eu m-am gandit ca exista o legatura intre creier si boala. Dar acum,m-am mai luminat.

  3. Bogzoiu Daniela says:

    Mult adevar in vorbele unui om intelept. Mama mea a fost operat de cancer la san acum 12 ani, asta dupa o perioada dificila in care tatal ei s-a sinucis intr-o zi de 8 martie, fratele cel mare a murit de ciroza, iar fratele cel mic a murit intr-un accident de masina. Nu e de mirare ca organismul nostru cedeaza la un moment dat. Dumnezeu ne-a mai dat o sansa si acum dupa 12 ani de la operatie mama este cu noi!!! Zi de zi ar trebui sa ne gandim si la noi, printre nenumaratele treburi zilnice, ar trebui sa respiram si sa avem cateva minute grija de noi, de sufletul si corpul nostru!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …