DEZVOLTARE PERSONALĂ

“ Nu m-aţi iubit!”

Comments (7)
 1. Goleanu Anisoara says:

  Iubirea de mama nu se poate inlocui cu nimic material.Nici cu dragostea altcuiva,cu nimic,nimic…Copilul are nevoie de dragostea mamei ca sa creasca frumos,sa inteleaga viata,sa-i inteleaga pe oameni,ca sa poata invata,ca sa poata rade, ca sa poata iubi la randul lui.Mama e unica pentru copilul ei si cea care se leapada de puiul ei,nu e mama. Nici nu e om.Nici animal macar, Animalele nu-si lasa puii si se lupta cu pretul vietii pentru a-i salva.Mama trebuie sa fie langa puii ei, pana ce puii zboara din cuib si sunt pe picioarele lor.Si, mama, nici atunci nu va dormi linistita;oare puiul meu ce face, e bine?

 2. cristina says:

  Frumos scris, dar foarte trist. Sunt nenumărați copii născuți fără a fi doriți! Mare adevăr, iar mame ce-și doresc copii nu pot să-i aibă. De ce nu înclină Dumnezeu balanța? Rânduiala Lui.
  Dar mi-a plăcut modul de scriere, cursiv, plăcut! Felicitări!

 3. epure dumitra says:

  Mama ne- a iubit pe toți trei frații la fel,mai târziu iubea la fel si nurorile dar si pe ginere,la fel.Ne pupa cu foc de cate ori ne întâlneam si avea o sclipire aparte in ochi.

 4. florina says:

  cine are suficient suflet sa ingrijeasca un animal nu-si va neglija niciodata puiul

 5. FETIC BIANCA says:

  si eu in copilarie am fugit de acasa aproximativ din acelasi motiv , numai ca in loc de catel era sora cea mica. Diferentele ce le-au facut parinti in acele momente intre noi doua le resimt uneori si acum. ooooffffffff

 6. dumitrescu raluca says:

  interesant articol,scris frumoas dar trist

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …