VIAȚĂ ȘI OAMENI

Să nu faci niciodată mişto de profesori!

Comments (11)
 1. maria says:

  Sincer, nu doare, doar sperie putin, asa 😉

  1. MARIUS says:

   doamne ce bunic nebun ?Bai fratilor treziti-va !Copilul a facut haz,poate i se parea simp[atic profesorul ,care e treaba ?Ce conceptie auzi “sa nu faci misto de prof ” ca trebuie respectati .Da ..ii respecti la scola,au un job ,asta e jobul lor dar pe strada e un simplu cetatean.Nu mai suntem pe vremea lui Creanga cand invatatorul era respectat !Era respectat ca era cel mai destept din sat ..acum is varza.I-au un biet 5 la titularizare ,urla si tipa si cica ei educa.

 2. Ela says:

  Articolul ar fi valabil pt profesorii adevarati, care se dedica meseriei si ajuta copiii!

  Profesorii care doar dicteaza din carte, dau teme fara sfarsit si lectii goale, care isi bat joc de elevi si nu se sinchisesc deloc sa ii indrume nici nu pot fi numiti dascali!

  Ca elev prin 2 scoli, gandindu-ma mai bine, am avut in total 8 profesori minunati, care predau excelent si care, dupa ore, ne chemau la catedra sa vorbim in particular sa vedem unde avem lacune, din ce au observau dupa teste, si ne lamureau cu toata materia.
  Rar gasesti astfel de profesori devotati!

  Am avut o profesoara care imi trimitea e-mailuri cel putin de 2 ori pe luna, care inca imi mai trimite!
  Nu spun sa fie toti la fel, in relatii minunate cu toata lumea, dar macar sa se vada ca isi dau silinta… Meseria este grea, insa nu imposibila.

  Dar sunt oameni si oameni…
  Pentru unii nu am destule cuvinte de lauda, iar pentru altii nici nu merita sa le gasesc adjective.

  1. MARIUS says:

   Bine punctat..pana la urma e un job .Nu vad la alti profesori cum isi educa elevii urland la ei .Mor cand aud pe strada “buna ziua doamna diriginta”..buna ziua si doar atat,ajunge ! Pe strada e un simplu cetatean ! Nu mai suntem pe vremea lui Ion Creanga cand profesorul si invatatorul erau cei mai destepti din sat si meritau respect .Acum is vai de ei profesori ,nu-s in stare sa ia un examen ,nu lucreaza ture de noapte,au doar 17ore /saptamna..restul e o limba,religie ,sport care o fac cu alte cadre si tot se vaita +toata vara la dispozitie . Sa lucrezi 50-60 de ora pe luna e mult ?Sa te mai pregatesti 2 ore zilnic acasa si tot nu e normativul pe care il au altii intr-o luna .Cica au stresss..o banana in cocotier :)) Respect pentru cei ce lucreaza in invatamantul special ,nu trantori care predau din cari editate gresit !

 3. Dumitrescu Claudia says:

  Nu s de acord cu violenta bineinteles!Dar cred ca fost impulus pe moment si spun ca a facut bine,pentru ca punctat foarte bine atentia pe care trebuie sa le o acordam tuturor profesorilo si invatatorilor ! In ziua de azi s a ajuns la o foarte mare “nesimtire”ca nu pot sa o spun altfel incat elevii sa se ia la bataie cu profesorii !!Oameni buni ce inseamna acest lucru?! Asa ceva nu ar fi trebuit sa se intample niciodata,ce trebuie sa invete copii,viitorii urmasi ai acestui popor !….Ar fi multe de zis..

 4. elev says:

  Dar profesori au voie sa se laude ca sunt in invatamant si ii arat eu ei .

 5. Goleanu Anisoara says:

  Nu poti invata carte fara sa nu frecventezi o scoala, fara sa inveti, fara sa nu primesti invataturile educatorilor.Trebuie sa respectam acesti oameni care isi dedica viata elevilor , sa le deschida un drum in viata.Sunt si copii neascultatori, sunt , din pacate, si profesori care n-au ce cauta la catedra,dar nu judecam invatamantul dupa niste cazuri izolate,nesemnificative.Sa ne iubim si sa ne respectam parintii dar, sa ne respectam in egala masura si profesorii, invatatorii,educatorii.

 6. (puiu) barbalata mirela says:

  A functionat metoda. Dar nu sunt de acord cu ea. In ziua de azi copilul poate receptiona mesajul ca doar asa rezolvi o situatie: cu o palma. Vrem sau nu sa recunoastem, vremurile sau shimbat, cu mult. O parte in bine, o parte in rau.
  RESPECT – acesta este cuvantul potrivit. Dar este valabil si pentru ei – PROFESORI.
  Sa nu dam vina doar pe copii, implicit parinti.

  1. (puiu) barbalata mirela says:

   “….s-au schimbat”

 7. Bogzoiu Daniela says:

  Si acum, dupa multi ani, păstrez legătură cu cativa oameni minunați ce mi-au marcat viata, pe altii ii rememorez cu drag si sunt si cativa despre care nu imi doresc sa vorbesc. Fiecare padure are uscaciunile sale. Respect profesorilor care isi fac meseria cu dăruire si dragoste.

 8. Alex says:

  De copiii in primul rand ar trebui sa se ocupe parintii si nu profesorii… Chiar nu gasiti 2 ore in zi pentru educatia copiilor? Rusine sa va fie!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …