”Guta nu e o boală de ieri de azi, ci de mii de ani. Până nu demult era considerată boala celor bogați pentru că numai ei își permiteau să consume multă carne și mai ales vânat, despre care se știe că…
VIAȚA SĂNĂTOASĂ
VIAȚA SĂNĂTOASĂ
Cum tratezi natural reumatismul, cea mai comună boală a sezonului rece
”Foarte multe persoane îmi scriu și îmi solicită un tratament natural pentru tot felul de afecțiuni reumatice, plângându-se că suferă de febră, inflamație, durere, rigiditate musculară sau musculară. …
Șamponul natural 5R cu coenzima Q10, printre preferatele româncelor
”Un păr sănătos este în mod automat și frumos. Pentru a-l avea și păstra astfel trebuie urmate câteva rutine de îngrijire dintre care unele sunt obligatorii – afirmă dr. în farmacie Anca Daniela Raici…
Uleiul de levanțică în miere – aliat excepțional în lupta împotriva afecțiunilor sezonului rece
”Toată lumea iubește lavanda și știm de la bunici că presărată în sertarele cu rufe și în cele cu blănuri naturale ține deoparte moliile. Dar pentru că răcelile și gripele își fac de cap în anotimpul …
Aztecii consumau chia pentru un boom de energie. Tu ce mai aștepți?
Dacă ești interesat de energie și o bună sănătate, introdu semințele de chia chiar de azi în alimentația ta! Nu au gluten, nu sunt niciodată modificate genetic, fiind de cele mai multe ori bio. Sunt e…
Până în 2020 depresia va fi a doua cauză de dizabilitate din lume!
Ajutor, copilul meu este depresiv. De curând a început să vorbească despre sinucidere! Ce este de făcut? Așa își începe mesajul pe care ni l-a adresat Alina C. din Târgu Jiu, care ne descrie în termen…
Cercetător Ștefan Manea: să nu-ți lipsească ciorba, cea mai echilibrată mâncare românească!
”Am colindat în peste 100 de țări de-a lungul vieții, dar nicăieri în lume nu există un preparat care să fie identic cu ciorba românească! Noi avem aici o comoară culinară despre ale cărei calități tr…
Kaki, un fruct care excelează în potasiu, aclimatizat și în România
În România se cultivă şi se consumă din ce în ce mai mult plante mediteraneene, terenurile agricole nu mai sunt dedicate doar porumbului şi grâului, ci şi culturilor de şofran, goji sau kaki. Ultimul …
Ce este zahărul Muscavado și la ce preparate îl folosești
Îmi place mult să folosesc acest zahăr, nerafinat care miroase și are culoarea melasei, despre care prima dată am citit în Alice în țara Minunilor. Este un zahăr cu un aspect umed, maro închis după ca…
Ștefan Manea: așa îți menții sănătatea ochilor toată viața!
”După creier – cel mai evoluat computer – ochiul este cel mai complex organ, iar funcția sa, vederea, este socotită cel mai important simț al omului – afirmă ing. cercetător Ștefan Manea ș…