DEZVOLTARE PERSONALĂ

Știi?

Comments (2)
  1. Goleanu Anisoara says:

    Articolul scris de Ioana Madalina m-a impresionat puternic. Totul e atat de bine scris, scos dintr-un oftat de femeie neinteleasa,,de o femeie care se doreste de catre sotul nepesator, a deveni un nimic,un neom. OMUL din femeia acesta vrea sa-si ridice capul,sa fie puternica, sa fie iubita, inteleasa,sa i se recunoasca sufletul,sa aiba din nou sentimente, bucurii.Asa ar trebui sa faca fiecare oricare dintre noi, femeile! Viata e atat de scurta si merita traita in intelegere si iubire. Se spune ca pentru fiecare femeie exista cealalata jumatate “undeva” si spre acel” undeva” trebuie sa ne indreptam pentru a ne alina sufletul,pentru a ne implini din toate punctele de vedere.”Fa-mi inima sa simta din nou!” e strigatul disperat al femeii strivite de indiferenta barbatului dar,eu, in locul ei, as privi hotarata spre acel “undeva” unde ma asteapta sufletul pereche.Viata mea e bunul cel mai de pret pe care-l am !

  2. (puiu) barbalata mirela says:

    Timpul din urma nimeni nu ni-l da. Sa stai langa un barbat care nu te mai iubeste nu are rost. Dragoste cu sila nu se poate. Trebuie mers inainte.
    Dar atentie! Noi femeile sa nu confundam lipsa dragostei cu lipsa chefului, cu oboseala, cu nemultumirea. In multe relatii, noi femeile facem foarte multe greseli. Fara sa ne dam seama unele dintre ele. Iar altele voit. Vrem sa ii schimbam in ceea ce vrem noi. Sa recunoastem, cate dintre noi nu am facut sau facem asta??? Dar este greu sa recunoastem.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …