SĂNĂTATE

Vrei să scapi de fumat? Ai încercat TUTUN-STOP?

Comments (10)
 1. roman ovidia says:

  chiar vreau sa ma las de fumat, o sa caut acest produs TUTUN-STOP , sunt cunvinsa ca ma va ajuta, am incredere in produsele Hofigal

 2. Agache Lucica says:

  Tutunul dauneaza grav sanatatii.Este bine ca aceste produse Hofigal ii fac pe fumatori sa se indeparteze de acest viciu nociv.Eu personal va felicit.

 3. Goleanu Anisoara says:

  Lipsa de educatie naste monstri!Nu-mi vine sa cred ca parintii isi invata copiii (sub 3 ani!) sa fumeze!Trist!

 4. roman ovidia says:

  Are rol antitoxic prin facilitarea eliminarii toxinelor din organism, protejeaza mucoasa gastrica împotriva efectelor ulcerogene ale toxinelor din tutun.
  Este tonifiant general si are actiune de stimulare nespecifica a sistemului imunitar, de crestere a rezistentei în infectii acute si cronice ale cailor respiratorii superioare, bronsite acute si cronice, cu tuse însotita de expectoratie.

 5. Rodica Granpier says:

  Nu am incercat,dar chiar am nevoie….m-am lasat si m-am ingrasat si m-am apucat iara

 6. Agache Lucica says:

  Si a fuma este un viciuin zilele noastre fiind luat chiar din frageda copilarie.Parintii au un rol important in a-si sfatui copiii ca fumatul este nesanatos,agresiv.Nicotina afecteaza aparatul respirator si intrg sistemul limfatic,scade memoria,tonusul cerebral si vigilenta.
  Compania de produse naturale Hofigal a validat si brevedat produsul natural Tutun-Stop,-ajutand fumatorii sa se lase de fumat.Acest produs nu dezamageste pe cei care incearca sa-l foloseasca imbunatatindu-le viata,fiind mai sanatosi si mai vigurosi.

 7. Aghinitei Maria says:

  Este infricosator sa citesti o astfel de stire ; 25% din copii de pana in 3 ani din Indonezia,fumeaza! Oare sunt inconstienti acesti parinti sau criminali? 🙁
  Eu m-am lasat de fumat de aproape 15 ani, dar ma bucur ca am aflat de existenta acestui produs natural de la Hofigal : Tutun- Stop, care poate fi un aliat de nadejde pt. a te lasa de fumat. Am sa-l recomand nepoatei mele (care nu a reusit acest lucru pana acum) si altor prieteni ce se lupta cu acest viciu!

 8. Goleanu Anisoara says:

  Hofigal a lansat un produs anti -fumat: totusi, vointa este pe primul loc,convingerea ca trebuie sa te ajuti singur si apoi cu produsele create in acest sens.

 9. Doina Bontas says:

  Bine ca m-am lasat de acest viciu cu multi ani in urma !

 10. Goleanu Anisoara says:

  Daca Tutun Stop este de la Hofigal, trebuie sa avem incredere si sa incercam!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …