LIFESTYLE

Lungmetrajul “Autoportretul unei fete cuminți” selectat la Rotterdam IFF 2015

Comments (4)
 1. Agache Lucica says:

  Este un proiect de film romanesc 100%.Este prezentata povestea Cristianei crescuta intr-o familie buna.Personajul este interpretat de actrita de teatru Elena Popa.Debutul in lungmetraj este al regizoarei Elena Lungu.

 2. roman ovidia says:

  Cristiana, 30 de ani, de “familie bună”, îşi petrece timpul între doctoratul în inginerie seismică, discuţiile cu cei doi prieteni apropiaţi, Alex şi Michelle, şi întâlnirile – rare, dar mult aşteptate – cu un bărbat căsătorit, cu care are o relaţie. După mutarea parinţilor “la casă”, rămane să locuiască singură intr-un apartament cu patru camere şi se hotărăşte să-şi ia un câine – dorinţa ei din copilărie.

 3. Goleanu Anisoara says:

  As dori sa vad mai multe filme romanesti,subiecte avem destule,actori si regizori buni avem dar,scenele fierbinti,explicite, le sa impresia cinefililor ca filmul e slab si trebuie imbogatit cu astfel de scene.Nu trebuie ca toate filmeme sa fie interzise copiilor sub 12 ani,au si ei dreptul sa vizioneze filme romanesti!

 4. roman ovidia says:

  Ana Lungu este cunoscută publicului din România pentru pelicula “Burta Balenei”, productie selectată în 2010 la Festivalului International de Film de la Locarno în cadrul sectiunii Cineasti del presente/Filmmakers of the Present. “Burta Balenei” a fost scris si regizat împreună cu Ana Szel .

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …