Cauzele spirituale ale bolii de ficat. Cum îl tratăm natural

Banner Film Experience

Nu există emoție – pozitivă sau negativă – care să nu treacă prin ficat! Se spune că acest organ reflectă conflictele interioare mai fidel decât oricare altul. De aceea stresul, supărarea, critica de sine și critica celorlalți – mai ales când te arăți neîndurător și inflexibil – își au sediul în ficat și de acolo invadează și celelalte organe ale corpului.

Ficatul este sensibil ca o coardă de vioară la schimbările noastre de dispoziție, și se îmbolnăvește dacă suferim de o grijă excesivă în legătură cu ziua de mâine și teama de ceea ce ne-ar putea aduce ea.

Dacă problemele de vezică biliară se decodează ca un reflex al ochelarilor de cal cu care privim lumea, iar hepatita este încercarea disperată a spiritului de a-ți comunica că ai nevoie de noi tipare de gândire, cancerul de ficat este înțeles de către practica spirituală ca fiind apogeul supărării pe cei apropiați. Resentimentele, ura și criticismul excesiv îndreptat asupra acestora se întorc înspre tine ca un bumerang.

Dincolo de aceste decriptări ale cauzelor spirituale ale bolii de ficat, acest organ are nevoie de o atenție specială.

O intervievăm în acest sens pe Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice și îi solicităm un remediu natural pentru detoxifierea ficatului și îmbunătățirea funcțiilor acestuia:

’’Bolile de ficat și hepatitele virale s-au înmulțit amețitor în ultimii ani, mai ales în România, ceea ce ne atrage atenția asupra vulnerabilității acestui important organ, cea mai mare uzină din corp, care metabolizează glucoza, sintetizează lipidele, controlează nivelul colesterolului și realizează sinteza proteinelor.

Moartea poate surveni în doar câteva zile dacă se prăbușește funcția vitală a ficatului! De aceea este important să tratăm cu respect această parte a corpului nostru și mă refer aici nu numai la ceea ce gândim, ci și la ceea ce mâncăm. Cercetările din domeniul nutriției și fitoterapiei vorbesc despre calitățile anghinarei, o plantă care aduce o serie de beneficii pentru sănătate, mai ales dacă este consumată ca atare, gătită la aburi. Din păcate, în România, consumul acestei plante este foarte redus, neexistând o tradiție culinară în acest sens, motiv pentru care HOFIGAL a inovat un produs natural care se obține din extract de anghinare.

El se numește MagAnghinar  și stimulează puternic funcția antitoxică a ficatului, crescând nu numai volumul de secreție biliară, ci și calitatea acesteia. Acest supliment alimentar dă rezultate bune și foarte bune în disfuncțiile hepato-biliare, în colecistite și dischinezii biliare, iar datorita prezenței magneziului produsul se dovedește util atât în spasmofilie cât și în tratamentul afecțiunilor cardiace.’’

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. Goleanu Anisoara says:

    Interesant! Ficatul se imbolnaveste si din cauze “spirituale”! Emotiile, teama il sesibilizeaza si daca mai adaugi si o hrana mai putin sanatoasa, putin alcool si tigari, boala de ficat se instaleaza si organismul isi pierde echilibrul.
    Hofigal vine sa ne ajute cu produse preparate natural, special din anghinare ,care ne ajuta in echilibrarea organismului, in general si a ficatului, in special.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 1 =