Coada şoricelului, indicată în menopauză, hemoroizi, infecții

Banner Film Experience

proprietati-coada-soriceluluiSă oferim încredere acestei plante minunate! spune Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice – și să ne aducem aminte de ce încă din timpuri străvechi a fost folosită datorită multiplelor sale acţiuni curative. Atunci i se mai spunea în mod şi “iarba oilor” sau “alunele”.

În primul rând, ajută la refacerea celulelor hepatice, curăţă vezica biliară şi împiedică formarea de pietre biliare. Este indicată și pentru restabilirea echilibrului hormonal atât de necesar în perioada menopauzei, iar ceaiul de coada şoricelului este eficient în tratarea problemelor digestive, enterocolite sau spasme abdominale – argumentează expertul.

O plantă atât de mică cu o putere de acţiune atât de mare!

Specialistul spune că datorită flavonoidelor pe care le conţine, coada șoricelului luptă cu orice fel de infecţie din organism, grație acțiunii sinergice dintre acestea și substanţele antibacteriene şi antiinflamatorii de care dispune din plin. De asemenea, nu trebuie ignorată capacitatea sa de tratarea hemoroizilor.

Pentru a păstra remarcabilele sale calități, HOFIGAL a realizat tinctura de coada-șoricelului.

Anca Daniela Raiciu ne spune și cum poate fi folosită:

Pentru vindecarea rănilor, a ulceraţiilor sau a abceselor se vor folosi cataplasme externe.

Administrată intern, cu 20 – 30 de picături pe zi, tinctura e indicată în tratarea bolilor digestive, a cistitelor, a durerilor menstruale precum şi a afecţiunilor respiratorii.

Cum în perioada rece se înregistrează cel mai mare număr de afecţiuni de acest tip, alegerea unui tratament natural pe bază de tinctură de coada-șoricelului este un gest înțelept.

Tinctura poate fi comandată online de pe Magazinul Hofigal online, dând click pe “Comandă acum”. 

cumpara-acum1-1

Articol scris de Raluca Nechita / Sursa foto: kudika.ro

 

 

 

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − six =