Cum combați factorii care îți agresează tenul iarna

Banner Film Experience

produse-hofigal-ten-iarnaSănătatea pielii noastre depinde de o serie de factori interni și externi.

La cei externi se încadrează mediul în care trăim, clima, poluarea, noxele, frigul, căldura, soarele, în timp ce la cei interni intră stilul de viață, nutriția, vârsta, produsele fitoterapeutice și fitocosmetice folosite pentru a susține sănătatea pielii, etc.

Pielea, cel mai mare organ receptor al corpului,  mai mult de 8 metri pătrați

Pielea împiedică deshidratarea organismului, creează o peliculă care ne protejează împotriva unor agresiuni din mediul extern și este totodată un organ activ, elastic, de a cărui bună funcționare depinde frumusețea noastră exterioară.

O piele albăstruie este semnul unei proaste oxigenări a corpului, în timp ce una gălbuie ar putea indica o problemă gastrică, pielea palidă poate reflecta o anemie, iar petele roșii pe obraji pot sugera o acnee rozacee.

În lumea de azi păstrarea tinereții a devenit un deziderat unanim. Anual se cheltuiesc miliarde de dolari pentru substanțe și tehnologii noi care sunt capabile să ne întinerească cu mulți ani. De fapt, o bună sănătate a pielii se menține prin alimentarea corectă a acesteia, atât din interior cât și din exterior cu o serie de substanțe potrivite anotimpului în care ne aflăm și nevoilor pielii, cel mai mare organ receptor al  corpului – mai mult de 8 metri pătrați!

Iarna apar factori de agresiune suplimentară a tenului

Întrucât iarna apar factori de agresiune suplimentară a tenului printre care frigul, vântul, căldura uscată din birouri sau apartamente, este necesară asigurarea unei protecții suplimentare.

Devin obligatorii substanțele bioactive de regenerare, care se aplică atât la suprafața pielii, dar care trebuie administrate și intern.

Divizia de cercetare de la HOFIGAL a realizat produse de întreținere si suplimente alimentare care asigură funcționarea normală a pielii, stabilizarea filmului hidro-lipidic cutanat, menținerea echilibrului dintre lipidele și umiditatea din piele, cu alte cuvinte o gamă întreagă de produse de excepție, care s-au bucurat de recunoaștere și premiere internațională.

Suplimente alimentare marca HOFIGAL pentru îngrijirea pielii iarna

Iată câteva dintre suplimente alimentare marca HOFIGAL,  capabile să ofere categorii de ingrediente benefice pentru piele printre care antioxidanții – cei care blochează acțiunea nocivă a radicalilor liberi ce produc și accelerează îmbătrânirea – și substanțe care îmbunătățesc funcția de protecție a pielii și facilitează schimbul la nivel celular.

Evident, pentru a fi sănătoasă, mai întâi pielea trebuie curățată regulat, bine hidratată și tonifiată.

Dacă în articolul Piele frumoasă și sănătoasă cu produse românești medaliate publicat pe site-ul nostru aici recomandam produse care se aplică pe față, în articolul de astăzi vă recomandăm produse care se administrează intern pentru a avea o pielea sănătoasă și frumoasă.

Iată ce produse NU trebuie să lipsească din trusa de frumusețe a femeilor și bărbaților, iarna:

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile HOFIGAL din toată țara, farmaciile partenere, dar cel mai simplu pot fi comandate online dând click pe “comandă acum”.

Articol scris de Cristina Dumitrean


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 9 =