Danubius Hotels – ofertă specială pentru tine de ziua mondială a wellness-ului

  • global-wellness-day-11-iunie
  • SAVE-THE-DATE
  • DanubiusGlobalWellnesDay1
  • Gym group stretching
    Group of gym people stretching at a gym
  • DanubiusGlobalWellnessDay3
  • DanubiusGlobalWellnessDay4
  • DanubiusRowing

Banner Film Experience

danubius-hotels-groupProgramele de sănătate Danubius într-o lume dedicată wellness-ului.

Cu toții ne străduim să fim sănătoși, să arătăm și să ne simțim cât mai bine posibil. Acest demers a inspirat inițiativa “Global Wellness Day” – “Ziua Internațională a Wellness-ului”, care a fost sărbătorită pentru prima dată în 2012. Străbătând  țări și învingând bariere culturale, această zi este dedicată stării noastre de bine. Inițiativa a început în Turcia, iar în acest an au aderat la sărbătoare 83 de țări, comunicând lumii un tot mai mare interes, cu titlu de angajament,  față de starea de bine la nivel mondial.

Sloganul sărbătorii din acest an este “O zi care vă poate schimba viața” – așa va fi celebrată pe 11 iunie 2016 starea nSAVE-THE-DATEoastră de bine, atât fizică cât și mentală. Scopul acestui demers și misiunea acestei zile mondiale dedicată wellness-ului este de a spori constientizarea vizavi de beneficiile pe care oamenii le pot dobândi alegând să trăiască mai sănătos, adresându-și întrebarea: “Cum pot trăi o viață mai sănătoasă și mai bună?”

Danubius Hotels, care este lider în rândul lanțurilor hoteliere specializate pe servicii spa în Europa Centrală, având mai mult de 4 decenii de experiență în furnizarea de servicii de sănătate și wellness, este onorat să participe la Ziua Mondială a Wellness-ului și folosește această oportunitate pentru a propune, în toate hotelurile sale spa, programe armonizate de wellness, care vor fi oferite oaspeților în data de 11 iunie 2016.

În hotelurile de wellness ale lanțului Danubius care sunt dedicate unui stil de viață sănătos, pacienții și oaspeții conștienți de importanța unei vieți sănătoase  sunt așteptați cu mai mult de 40 de tipuri de tratamente de sănătate și de terapii complexe. Procedurile de tratament se desfășoară sub supraveghere medicală, fiind completate în unele cazuri de sedințe de fizioterapie și de recomandări de dieta alimentară.

Turiștii care vor vizita oricare dintre hotelurile Danubius din Ungaria, Republica Ceha (Marienbad), Slovacia (Piestany) sau România (Sovata), sunt invitați să încerce una dintre ofertele cu tarif redus în cinstea acestei zile sau să ia parte la unul dintre multele programe dedicate sănătății. Astfel, vor face deja un prim pas pentru a-și îmbunătăți sănătatea și starea de bine.

Pe lista serviciilor dedicate acestei zile și oferite în mod gratuit sau cu reducere în hotelurile Danubius se numără: ședințe de yoga, pilates, terapii de mindfulness, aqua fitness, cardio fitness, body building, nordic walking, dar și terapii destinate relaxării sau menținerii vivacitații corpului.

În mod particular, Danubius Health Spa Resort Sovata oferă oaspeților cu ocazia Global Wellness Day o serie de proceduri de gimnastică (gimnastică de dimineață, aquagym, gimnastică cu minge, gimnastică cu banda elastică),  o sesiune medicală de informații actuale despre mișcarea sănătoasă și nutriție, aqua-fitness. La acestea se adaugă un discount de 10% pentru fiecare tratament wellness și câteva proceduri Babor care beneficiază de un discount de 5%. 

Fie ca aceasta să fie ziua care să ne schimbe viața într-una mai sănătoasă!

Programul detaliat al evenimentelor Global Wellness Day desfășurate în cadrul tuturor hotelurilor Danubius Health Spa Resort îl puteți parcurge AICI.

Sursa: Comunicat de presă Danubius Hotels Group


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 4 =