Lista mea – testată – de alimente erotice

Banner Film Experience

cresterea-libidouluiÎnainte de a-ți spune care este lista mea de alimente erotice îți dau un pont, frate: contează ce mănânci dacă vrei să se instaleze cheful de sex, dar mai mult contează când mănânci!

Prin urmare, niciodată nu vei fi interesat de o partidă de amor când ești nemâncat. Creierul este în așa fel setat, încât ești orb și surd la chemările dragostei. Foamea este o nevoie mai presantă decât sexul, așa că dă-i Cezarului ce-i al Cezarului.

Dar nici dacă ești ghiftuit, de poți omorî purici pe burta care se profilează ca o minge,  nu vei avea chef s-o faci pe amorezul, pentru că tot sângele a migrat către sistemul digestiv și nu acolo unde ar trebui să se afle pentru o perioadă scurtă – sau mai lungă de timp.

Deci, cel mai bine este să faci sex între…mese.

Iata lista personală și testată de alimente erotice, din care am exclus fițele scumpe:

 • Miere – dar n-o mânca numai tu , ci dă-i și ei. Ridică nivelul de testosteron la bărbați și interesul pentru sex la femei;
 • Ciocolata – vezi cele mai bune argumente aici
 • Piperul;
 • Ardei roșu iute din ăla care îți dă o senzație de fierbințeală a stomacului;
 • Limonada cu lămâie miere și ghimbir – pentru că stimulează circulația sângelui;
 • Busuiocul. Fii inspirat și pune-l crud într-o mâncare de paste cu scoici, dar n-ar strica să ai un mănunchi în dormitor, încă din dimineața zilei în care plănuiești să dai atacul;
 • Banii. Hai c-am glumit, frate, ce te-ai înverzit așa? Ba nu, hai că vorbesc serios! Nu-s alimente, dar sunt erotici: s-a demonstrat că femeilor le crește libidoul până la cer!

Articol scris de Mircea Sebastian Savaliuc

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

4 Responses

 1. (puiu) barbalata mirela says:

  Nu cred ca acest articol este la misto. Recunosc ca nu ma asteptam la aceste ingrediente: ardei rosu, busuioc…???? Ciocolata da, merge. Banii? Poate da, poate nu. Depinde, cred, de situatie.
  Poate unor femei le creste apetitul sexual cand au de a face cu barbati cu bani (hai sa recunoastem ca existe si astfel de femei).
  Personal 🙂 daca sotul meu imi cumpara ceva ce imi doream, imi face o astfel de surpriza sau primim niste prime la care nu ne asteptam, ei da…..merge. Exista si dragoste, iubire, cu atat mai mult apetitul este explicabil.

  Intre mese???/ Asta nu am stiut, dar dimineata, de ce nu? 🙂

 2. ghelbere elena says:

  Articolul pare facut la misto, dai iama in busuioc dimineata de parca n-ai mancat de zile intregi.

 3. Goleanu Anisoara says:

  Vorbiti de alimente erotice….si banii sunt erotici dar DRAGOSTEA o fi erotica? De dragoste se vorbeste mai putin,cred ca e m ai erotica decat o telina sau un fir de busuioc dar, trebuie verificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 − five =