Lucerna, într-un complex ce susține creșterea speranței de viață

Banner Film Experience

Lucerna, intr-un complex ce sustine cresterea sperantei de viataLucerna, denumita și alfa-alfa, este o  plantă modestă, cunoscută mai degrabă ca hrană a animalelor, denumită ”regina plantelor furajere” și este cultivată de mai bine de 3000 de ani!

Datorită proprietăților sale farmacologice deosebite, pusă în evidență de tone de cercetări recente, lucerna este valorificată superior în diferite combinații ce ajută organismul. Ștefan Manea, proprietarul HOFIGAL , companie de top pe piața românească a produselor de sănătate și frumusețe,  este inventatorul unui supliment de excepție care combină proprietățile lucernei, spirulinei, napului și lemnului dulce.

Invenția a fost numită Complex Alfalfa.                .

Pentru afla mai multe amănunte despre forța de vindecare și regenerare a acestui complex, cer detalii:

Pentru că lucerna are calități terapeutice de excepție a fost numită ”părintele tuturor plantelor”. Și cum să nu fie astfel, când este o sursă bogată de proteine ușor asimilabile,  conține calciu și seleniu, o paletă întreagă de vitamine – C,D,E,U, vitamina B9, 8 aminoacizi esențiali și multă vitamina A și K? punctează Ștefan Manea.

Pentru a oferi românilor șansa la o viață mai lungă și calitate, împreună cu cercetătorii de la HOFIGAL am inventat Complexul alfalfa un produs natural, bun la toate! Poate vi se pare ciudată asemenea sintagmă, dar studiile noastre, care se alătură vrafului de cercetări din ultimele decenii, pun în evidență, cu dovezi, realitatea acestor cuvinte!

O să vă explic în câteva cuvinte care sunt principalele calități ale componentelor produsului care creează efectul sinergic remarcabil al acestui supliment natural:

 • Complexul inventat de noi conține spirulină, care este cunoscută ca hrană completă pentru astronauți și sportivi. Datorită fitoestrogenilor, spirulina protejează pereții vasculari, ameliorează tulburările post-menopauză și întârzie apariția osteoporozei, deoarece conține factori de fixare și reținere a calciului în oase;
 • Topinamburul, al doilea component al complexului, denumit ’’hrana bioenergetică a secolului XXI’’ este foarte eficient în eliminarea metalelor grele din organism și în refacerea florei intestinale, inhibând dezvoltarea florei patogene;
 • Al treilea component al produsului este lemnul dulce, cunoscut pentru rolul său de antiinflamator general, de la abcese bucale până la inflamațiile mucoasei gastrice, și un excelent stimulent al imunității prin refacerea depozitelor naturale de interferon.

Prin combinarea efectului acestor 4 compuși de excepție, complexul capătă valențele unei terapii cu efecte profunde asupra întregului organism. Pentru ca produsul să aibă efecte de excepție, frunzele de lucernă trebuie culese la o anumită vârstă pentru a se prepara din ele extractul de bază al produsului’– conchide Ștefan Manea.

Pentru că în ultimii ani lucerna a produs o adevărată revelație, îl întreb pe directorul general al companiei HOFIGAL care sunt calitățile care o fac atât de specială?

Sunt atât de multe lucruri de spus, încât o să încerc să sintetizez la maximum, în așa fel încât să se rețină principalele beneficii pe care lucerna le aduce sănătății noastre:

 • Lucerna conține enzime care stimulează activitatea tractului intestinal și previne apariția ulcerului gastric, susținând regenerarea mucoasei lezate. 
 • Lucerna este de asemenea, alcalinizantă, un foarte bun diuretic natural care previne și combate infecțiile vezicii urinare și ale prostatei, un tonic general al ficatului și stimulează eliminarea acidului uric în exces, fiind neprețuit în gută.
 • Trebuie reținut că prin proprietățile ei antioxidante încetinește procesul de îmbătrânire precoce, revigorând organismul și crescând rezistența fizică și psihică a acestuia. După numai 3-4 săptămâni de administrare, apar efecte evidente. Nu degeaba l-am numit un produs bun la toate, efectele sale pentru întregul organism fiind remarcabile!

Complexul Alfalafa este recomandat și vegetarienilor sens în care poate suplini alimentația deficitară în proteinele animale, dar poate fi folosită și ca supliment în perioadele de post. Produsul este benefic și celor care depun un efort intelectual susținut, sportivilor – când efectuează efort fizic prelungit – și celor care se luptă cu afecțiuni specifice vârstei tinere, dar și celei înaintate.

Lucerna poate fi consumată și sub formă de germeni, mai multe detalii putând afla din articolul ”Germenii de lucernă, vindecătorul cu o mie de proprietăți” .  

O rețetă plină de vitamine și foarte nutritivă este ”Salata de ton cu gemeni de lucernă, un cocteil de antioxidanți pentru sănătatea ta” pe care o poți citi pe site-ul AQUI AHORA aici.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

10 Responses

 1. Bogzoiu Daniela says:

  Nu stiam ca lucerna poate avea atâtea proprietati benefice! La tara e privită doar ca nutret pentru animale!! Multumim pentru informatii Aqui Ahora!!!

 2. LEONTE INA says:

  interesant articol! de maine mananc lucerna! 🙂

 3. suzana suzy says:

  Este un superaliment datorită ariei largi de substanţe nutritive pe care le conţine.Ma bucur caci avem okazia de a comanda direct de pe site-ul Hofigal si magazinul lor online. Multumim !

 4. Goleanu Anisoara says:

  Credeam ca lucerna este doar nutret pentru animale,nu o sursa importanta de antioxidanti pentru sanatatea noastra.Aflam lucruri interesante de la AQUI AHORA!

 5. spuma says:

  un articol interesant si deosebit

 6. Goleanu Anisoara says:

  Am, citit articolul despre beneficiile lucernei,chiar nu prea stiam nimic despre aceasta planta. Am aflat cat este de benefica in cazul ulcerului, menopauzei si ca este un bun antioxidant.

 7. Lamiita Durac says:

  Foarte interesant , nu stiam de atatea propietati benefice ale lucernii ptr organismul uman .

 8. Cami Blejoiu says:

  Locuiesc in Germania ,orasul Munchen si as dori sa cumpar produsul Complex ALFALFA .Cum trebuie sa procedez ? Va multumesc anticipat .

  • adriana.caranfil says:

   Comandati direct la Hofigal, la magazinul lor online. Puteti face click chiar in text, pe cuvintele scrise cu rosu, acestea va vor duce direct in site-ul Hofigal si in magazinul lor online. Acolo veti gasi o sumedenie de produse naturale, remarcabile, multe dintre ele medalitate intern si international. Pretul este extrem de accesibil.

   Multa sanatate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =