SĂNĂTATE

Lucerna, într-un complex ce susține creșterea speranței de viață

Comments (10)
 1. Cami Blejoiu says:

  Locuiesc in Germania ,orasul Munchen si as dori sa cumpar produsul Complex ALFALFA .Cum trebuie sa procedez ? Va multumesc anticipat .

  1. adriana.caranfil says:

   Comandati direct la Hofigal, la magazinul lor online. Puteti face click chiar in text, pe cuvintele scrise cu rosu, acestea va vor duce direct in site-ul Hofigal si in magazinul lor online. Acolo veti gasi o sumedenie de produse naturale, remarcabile, multe dintre ele medalitate intern si international. Pretul este extrem de accesibil.

   Multa sanatate!

 2. Lamiita Durac says:

  Foarte interesant , nu stiam de atatea propietati benefice ale lucernii ptr organismul uman .

 3. Goleanu Anisoara says:

  Am, citit articolul despre beneficiile lucernei,chiar nu prea stiam nimic despre aceasta planta. Am aflat cat este de benefica in cazul ulcerului, menopauzei si ca este un bun antioxidant.

 4. spuma says:

  un articol interesant si deosebit

 5. Goleanu Anisoara says:

  Credeam ca lucerna este doar nutret pentru animale,nu o sursa importanta de antioxidanti pentru sanatatea noastra.Aflam lucruri interesante de la AQUI AHORA!

 6. suzana suzy says:

  Este un superaliment datorită ariei largi de substanţe nutritive pe care le conţine.Ma bucur caci avem okazia de a comanda direct de pe site-ul Hofigal si magazinul lor online. Multumim !

 7. LEONTE INA says:

  interesant articol! de maine mananc lucerna! 🙂

 8. Bogzoiu Daniela says:

  Nu stiam ca lucerna poate avea atâtea proprietati benefice! La tara e privită doar ca nutret pentru animale!! Multumim pentru informatii Aqui Ahora!!!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …