Masajul –festin pentru ten. Ce creme să folosești

Banner Film Experience

creme-fata-pentru-masajNici pe departe nu e așa de important să folosești creme scumpe pentru ten, cât este de important să-ți acorzi câteva minute să-ți faci singur-ă un masaj. Este un adevărat festin pentru ten, și merită să-i acorzi o investiție minimă de timp.

Urmarea? Acest obicei te va face să arăți permanent proaspăt și odihnit!

Este sfatul consultantului de beauty Alina Vereș care spune că atâta timp cât stimulăm oxigenarea și îmbunătățim circulația sângelui la nivelul feței și al scalpului, majoritatea covârșitoare a problemelor pielii pot fi diminuate.

Masează în sens mereu ascendent

Profită atunci când îți aplici crema de dimineața sau seară și masează timp de câteva minute delicat dar cu convingere, mereu în sens ascendent. Fă tapotări ușoare cu degetul mijlociu sau inelar pe zona ochilor. Vei vedea cum cearcănele se vor diminua încet-încet,  mai ales dacă devine un ritual permanent de seară.

Explicația stă în faptul că pe timpul nopții,  cremele sau serul folosite vor avea timp să pătrundă în piele și să acționeze conform principiilor nutritive pe care le conține.  Sau pe care le promite– ne sfătuiește expertul.

Nici o cremă de față din lume nu valorează mai mult de 20-30 de dolari!

Nu toate cremele fac ceea ce spun! O cremă oricât de scumpă ar fi, nu conține ingrediente mai valoroase de maximum 20-30 de dolari! afirmă Ștefan Manea care studiază de foarte mulți ani produsele cosmetice care au invadat piața românească și promit marea cu sarea.

La fel consideră și doctor în farmacie Anca Daniela Raiciu care știe din statistici că se aruncă foarte mulți bani pe cosmetice neperformante în loc să ne concentrăm pe o foarte bună curățare a tenului, pe folosirea cremei care ni se potrivește cel mai bine și pe corecta aplicare a produselor cosmetice.

Optează pentru creme naturale, cu puțini conservanți

O femeie frumoasă este de fapt o femeie îngrijită.

De fapt, un om frumos este un om îngrijit și sănătos, de aceea sfaturile mele sunt în egală măsură pentru femei și pentru bărbați.

Înainte de orice, recomand să se opteze pentru cremele care conțin ingrediente naturale și au cât mai puțini conservanți.

Laptele demachiant trebuie folosit zilnic pentru curățarea tenului, chiar dacă nu ai folosit nici un fel de machiaj. Datorită componentelor sale acesta dizolvă praful și impuritățile și lasă fața curată, pregătită pentru aplicarea cremei.

HOFIGAL a inovat o gamă de produse cosmetice naturale cu excelente calități de îngrijire, hidratare și hrănire care sunt în același timp extrem de permisive sub raportul prețului. 

Pentru a profita de toate ingredientele vegetale pe care le conțin, cremele atât cele de față cât și cele de gât se aplică prin masaj, fie că este efectuat manual fie că ai la îndemână diverse dispozitive. Important este demachierea-hrănirea-masajul să nu lipsească din rutina de îngrijire a pielii tale – spune Anca Daniela Raiciu.

Gama se numește Hof. Viodana este complet natural și a fost medaliată internațional cu aur.

Această gamă poate fi găsită la farmaciile HOFIGAL din toată țara sau poate fi comandată online, dând click pe “Comandă acum”.

cumpara-acum1-1

Articol scris de Adriana Caranfil / Sursa foto: unica.ro


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

5 Responses

 1. Goleanu Anisoara says:

  Sfatul cosmeticianului nu ne ia prin surprindere. Se stie ca tot ce-i natural,este bun pentru corpul nostru si nu ne ataca sanatatea.

 2. Goleanu Anisoara says:

  Pielea tinde sa se lasegravitatia exista si pentru frumusetea noastra! Masajul ascendenty e folositor si ne amana batranetea…macar un pic!

 3. (puiu) barbalata mirela says:

  Imi fac in fiecare zi masaj al tenului atunci cand aplic crema (dimineata si seara). Dar, pentru ca am un ten sensibil, am grija ca masajul sa fie unul delicat. Nu insist. Imi fac masaj si la ochi atunci cand ma dau cu crema.
  Sotul meu ma roaga, uneori, sa ii fac si lui si ii place foarte mult. Spune ca il relaxeaza.

 4. ghelbere elena says:

  Putin rasfat pentru noi e binevenit. E bine sa invatam sa facem singure anumite lucruri, cum ar fi masajul fetei al gatului.

 5. Ficea Adina says:

  de ce sa dam bani la salon cand putem sa ne rasfatam putin si acasa ,iar efectul este acelasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + six =