Neolife: duminică, 3 iulie, eveniment caritabil pentru ajutorarea copiilor și adulților bolnavi de cancer

Banner Film Experience

duminica-3-iulie0eveniment-caritabil-neolifeDuminică, la Centrul Medical Neolife București din B-dul Ficusului nr. 40, începând cu ora 18.00, se va desfășura un eveniment caritabil pentru ajutorarea copiilor și adulților bolnavi de cancer.

Talentul violonistul Vlad Stănculeasa, care îi calcă pe urme marelui George Enescu la a căruia vioară de altfel cântă, artistul plastic Patricia Teodorescu, precum și actrițele Ilinca Tomoroveanu și Olivia Alexandra Niță, vor trezi emoții speciale unui auditoriu compus din personalități medicale și artistice, autorități locale, asociații de pacienți etc.

Evenimentul este organizat de către Centrul Medical Neolife și Asociația ”Neolife – alături de tine”.

Dr. Cristina Berteanu, președinte al Asociației Neolife ne-a mărturisit că aceste întâlniri au darul de a contribui la o nouă înțelegere a bolii în general și a patologiei oncologice în special: ”Scopul acestor acțiuni caritabile este acela ca pacienții și familiile acestora să nu mai privească boala ca pe un stigmat, ci ca pe o posibilitate de înnoire a vieții și de generare de noi perspective pe care nu le-ar fi bănuit niciodată înainte. Psihoterapia, care susține întreg procesul de tratare și de multe ori chiar de vindecare a bolnavului oncologic, îl ajută pe pacient să-și înțeleagă condiția emoțională și să depășească orice traume care ar fi putut contribui la geneza bolii. În acest sens, Centrul Medical Neolife, oferă cea mai bună îngrijire de acest tip care se împletește cu cel mai bun tratamentul medical și cea mai performantă tehnologie actuală. ”

Dr. Claudiu Tronciu, director general al Centrului Medical Neolife,  întărește ideea că un public informat poate scădea incidența bolii oncologice:  ”Un rol foarte important în acțiune de educare a pacienților și a publicului îl are mass-media, pe care noi o considerăm principalul aliat în lupta cu această boală. Evitarea unor etichete stigmatizante în mediile noastre de informare, diseminarea informațiilor pe care centrele medicale de profil și medicii oncologi le propagă spre folosul publicului din România sunt extrem de importante!

Astăzi oamenii au acces la informație mai mult ca oricând, de aceea este extrem de important să oferim permanent explicații caracterizate de cea mai mare acuratețe, științifice în proporție de 100%,  și în ton cu cele mai recente descoperiri din domeniu. Știți care este rezultatul unui asemenea demers? Obținem un pacient cooperant care se prezintă la medic în stadiile incipiente stadii ale bolii și care colaborează cu echipa de specialiști pe toată durata tratamentului! Cu alte cuvinte creștem cu adevărat șansele la viață și la mai o bună calitate a vieții pentru pacientul oncologic, ceea ce reprezintă principalul nostru scop.

Prin evenimente caritabile de acest tip, dorim să sensibilizăm în mod corect și responsabil opinia publică și printr-o acțiune bine concertată să diminuăm ofensiva unei patologii aflate, la acest moment, în centrul de interes al lumii științifice și medicale.”

Sursa: Comunicat de presă Neolife

 

 

 

 

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 7 =