Poți să-ți vindeci viața – Louise Hay –

Banner Film Experience

louise hay, poti sa-ti vindeci viataDacă vrei să să evoluezi din punctul mort în care ești și nu știi de unde să începi, cartea lui Louise Hay “Poti să-ți vindeci viața” este cea mai bună idee de start. Oamenii din întreaga lume o consideră fabuloasă, așa încât a devenit un best-seller internațional cu 35 de milioane de unități vândute! Este considerată cea mai bună carte din lume pe tema auto-vindecării, un ghid care-ți arată legătura dintre minte și corp și modul în care poți face pace între ele.

Capacitatea maximă a fiecărui om se manifestă acum! Aceasta este o cheie a cunoașterii potențialului tău pe care ar trebui să ți-o reamintești. Dar pentru a-ți da voie să progresezi, descoperă-ți limitările și lasă-le să se ducă!

Scrisă inspirat, cartea cuprinde adevăruri psihologice incontestabile. Este unul dintre cele mai practice instrumente în materie de recuperare personală și cum ar putea fi altfel, când filosofia autoarei este următoarea:

 • Cu toții suntem responsabili pentru experiențele noastre manifestatate aici;
 • Toți oamenii de pe planetă suferă din cauza nemulțumirii de sine și a vinovăției;
 • Eliminarea completă a resentimentelor poate vindeca până și cancerul;

Și putem continua tot așa.aqui-ahora

Te las pe tine să descoperi matricele auto-învinovățirii noastre, ghidat de Louise Hay, și mai apoi să le înlocuiești cu cele care îți vor aduce izbăvirea.

Întrucât tot ceea ce gândești despre tine devine adevărul tău personal și contribuie în mod direct la făurirea vieții pe care o vei avea mâine, ai grijă ce gândești. Fă pace cu tine, lasă la o parte regulile rigide despre cum ar trebui să-ți trăiești viața și acționează!

Nu recrea fără să știi, fără să vrei, mediul emoțional din anii în care ai fost format de alți oameni, la fel de rigizi și ei.
Iartă-i pe ei, iartă-te și pe tine și bucură-te de ceea ce ești și cine ești!

Urmărește acest film în care autoarea își explică călătoria miraculoasă prin viață și te învață și pe tine cum sa faci asta.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

6 Responses

 1. ghelbere elena says:

  As dori sa citesc aceasta carte, poate ma ajuta pe mine si pe cei de langa mine sa fim mai buni, sa ne aplecam cu intelegere la suferintele celor din jur ca sa ne intelegem noua suferintele.

 2. Goleanu Anisoara says:

  Louise Hay ne ofera o alternativa la ceea ce traieste un om,nu e rau! dar, aceea este experienta ei, viata ei, trupul ei, soarta ei…Noi,suntem entitati unice, fiecare avem un trup,o soarta,o viata!

 3. (puiu) barbalata mirela says:

  Nu am auzit de doamna si nici de cartea ei. Am sa ma uit dupa ea. M-ar interesa. Subiectul oricum este foarte interesant si util.

 4. Goleanu Anisoara says:

  Louise Hay a gasit formula autovindecarii, puterea omului de a-si schimba in bine viata prin propria vointa.Nu e usor, trebuie sa fii puternic si sa crezi in ceea ce esti si in ceea CE POTI DEVENI.Aceasta putere sta in fiecare dintre noi, Louise Hay a gasit doar formula perfecta pentru ca autovindecarea sa devina o realitate.

 5. Lamiita Durac says:

  “Eliminarea completă a resentimentelor poate vindeca până și cancerul “- acest argument a avut un impact deosebit asupra mea .

 6. Ana Prisacaru says:

  Cred ca poate fi o lectura placuta si interesanta! O sa caut cartea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × three =