Stoker – Legături suspecte – 2013

Banner Film Experience

Stoker legaturi suspecteStocker este un thriller psihologic scris de același Wentworth Miller, autorul scenariului pentru serialul „Prison Break”. Sub nici o formă nu putea fi banal și lipsit de surprize, mai ales ca din distribuție face parte Nicole Kidman.

Și în această peliculă actrița este de o frumusețe suprarealistă. Perfect coafată, cu tenul ei de porțelan chinezesc, cu trupul unei infante, Nicole este mama unei adolescente rebele și cu o viață interioară tumultoasă. Soțul ei moare neașteptat și nefiresc. Toată lumea crede că Evelyn nu va face față, ea însăși având nevoie de protecția unui adult.

Între mamă și fiică plutesc resentimente puternice, care se amplifică pe măsură ce în viața lor intră un personaj nou, fratele celui dispărut, unchiul Indiei. S-a crezut că acesta a călătorit prin lume, pretext prin care i s-a justificat absența, dar secretul lui e înfricoșător și sordid. Evelyn îl invită să rămână în casa lor o vreme. Bărbatul e șarmant, Evelyin calină ca o pisică și vulnerabilă. Ai crede că între ea și cumnatul său înflorește o idilă, dar lucrurile nu stau de fapt, așa. De fapt, India va fi victima farmecelor perverse ale acestui bărbat. Evelyn află că Charlie vrea să fugă cu fiica ei și are loc o scenă intensă, de neuitat, cu o Nicole Kidman dezlănțuită. Acele secunde teribile o fac să devină mamă cu adevărat. Confruntarea este puternică, Evelyin este gata să-și salveze fiica, indiferent de sacrificiu.aqui-ahora

Filmul are cadre extraordinare, decoruri superbe, creează și întreține o atmosfera unică. Coloană sonoră susține estetic întregul film.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

7 Responses

 1. roman ovidia says:

  India Stoker nu a fost pregătită să-şi piardă tatăl şi cel mai bun prieten Richard într-un accident auto. Singurătatea din casa lor, pacea din micul orăşel liniştit, şi lucruri nespuse sunt brusc întrerupte de sosirea unchiului Charlie, despre care ea nici nu ştia că există. Când Charlie se mută împreună cu ea şi cu mama ei instabilă emoţional Evie, India crede că golul lăsat de moartea tatălui ei va fi în sfârşit umplut de o rudă de-a lui. La puţin timp după sosirea unchiului, India începe să suspecteze că acest misterios și fermecător bărbat are intenţii ascunse. Cu toate acestea, în loc de ultraj sau sentiment de groază, această femeie se îndrăgosteşte nebuneşte de el

 2. Goleanu Anisoara says:

  Filmul reliefeaza un aspect al vietii care poate aparea intr-o familie,mai rar,dar posibil.”Incurcate sunt caile Domnului” dar ,oricum ar fi, mama ramane mama si se lupta ca o leoaica pentru puiul ei.Si, cand mama e interpretata de Nicole Kidman,e cu atat mai credibila,mai reala.

 3. Agache Lucica says:

  Stocker este un triller psihologic scris de Wentworth Miller.In aceasta pelicula actrita Nicole Kidman este de o frumusete suprarealista.Povestea este ciudata,intre mama si fiica plutesc resentimente puternice pe masura ce in viata lor intra un personaj nou.
  Filmul are cadre extraordinare,decoruri superbe,creeaza si intretine o atmosfera unica.
  Coloana sonora sustine estetic intregul film.

 4. suzana suzy says:

  Stoker este un film vizual somptuos cu performanțe puternice, dar la sfârșit este dezamăgitor și te lasă cu un gust amar.Povestea este ciudată, dar pe mine m-a atras prin realismul ei. Aceste lucruri se petrec lângă noi,în viața reală. Lumea este plină și de monștrii.

 5. Goleanu Anisoara says:

  Nu am vizionat filmul dar sunt deja curioasa sa-l vad.

 6. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  un film foarte bun, pe care l-am vazut de doua ori si il recomand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × one =