Ţara moare, babele se piaptănă!

Banner Film Experience

inclinatii-sexuale-diferiteS-a decis: problema fundamentală a României e cu cine se culcă Ion: cu Vasile sau cu Maria. Altceva nu mai e de făcut şi dezbătut decât dacă Ion are dreptul să se însoare cu Vasile sau nu.

Ce variantă mai are Ion? Să se ducă pe furiş la el, să se prefacă în ochii tuturor, să sufere, să fie luat în râs şi totul doar pentru că lui îi e drag Vasile.

Eu cred că oamenii ăştia nu au nici o vină, s-au născut cu înclinaţii sexuale diferite de ale noastre şi e treaba lor cu cine stau şi ce fac.

Iar căsătoria le aduce și niște drepturi. Mulţi homosexuali stau o viaţă în aceeaşi casă, sunt un cuplu normal, numai că în caz de deces al unuia dintre ei supravieţuitorul rămâne pe drumuri pentru că nu-i leagă nici un document.

Au sărit în sus cu toţii, cu vorbe rele şi pline de ură, au strâns semnături punând în faţa bătrânelelor de la ţară tabele, ele au semnat dar multe nici nu ştiu de ce. Una peste alta s-au dezlănţuit drept credincioşii, cei care se-nchină mult şi se roagă pentru binele tuturor, tocmai ei spun vorbe de ocară şi de ură.

Au uitat că dumnezeirea e dragoste, că, atât timp cât oamenii ăştia nu fac nimic rău, contrar principiilor unei societăţi democratice, nu are nimeni nimic de reproşat. Homosexualii sunt cetăţeni cu drepturi egale cu ale celorlalţi.

Şi mă mai uimeşte un lucru: urcarea în slăvi a familiilor tradiţionale, se vorbeşte despre “spirit românesc”, despre “rădăcinile ortodoxiei”, despre “respect pentru glie”. Păi să ne ierte Dumnezeu, câte femei iau bătaie în România, câţi bărbaţi vin acasă beţi morţi şi-ncep să urle şi să spargă prin casă, câţi nu-şi înşeală nevestele sau soţii, câţi nu-şi bat copiii?

Violenţă şi ură, stricăciune adevărată, alcoolism şi nepăsare, cazurile întâlnite sunt mai multe decât am crede. Mai sunt şi unii care se duc regulat la biserică, se-nchină la icoane apoi se duc acasă şi-şi bat femeia, oameni răi, ciufuţi, arţăgoşi, oameni care au uitat de multă vreme să iubească.

Tocmai de asta s-au dezlănţuit acum: ei nu ştiu ce-i aia dragostea de semeni şi nici toleranţa.

Însuşi Papa Francisc, a spus clar:

“ – Dar ce, credeţi că dacă un gay ajunge în faţa Raiului, Iisus îi va spune să stea afară pentru că a fost homosexual?”

Lăsaţi oamenii în pace mai degrabă şi concentraţi-vă pe bârna din ochi, e mare: sărăcie, lene, nepăsare, violenţă, alcoolism, trădare.

Familia tradiţională nu e atât de perfectă cum vreţi să credem.

Scrisoarea unui cititoare a site-ului AQUI AHORA, publicată integral

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 − 2 =