Tratamentul natural al pneumoniilor

Banner Film Experience

aqui-ahoraRiscul de a contacta o pneumonie este ridicat în special iarna, și apare, de obicei, când infecţia ajunge direct în plămâni sau migrează la plămâni dintr-o vecinătatate deja infectată.

Tusea, febra și durerea în piept sunt doar câteva dintre simptomele care fac parte din tabloul clinic al pneumoniilor. Odinioară principala cauză de deces, această boală devastatoare a bătut în retragere din momentul în care s-a introdus terapia cu antibiotice și vaccinuri.

Cele mai expuse sunt persoanele în vârstă și copiii, precum și toți aceia care au un sistem imunitar deficitar.

Profilaxia bolii este foarte importantă și se poate realiza cu ajutorul unor plante din fitoterapia românească, pe care HOFIGAL –  companie de top pe piața produselor naturale –  le livrează ca suplimente.

Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice ne recomandă câteva dintre remediile care ajută la fortifierea sistemului imunitar și la combaterea cu succes a fungilor, bacteriilor, virusurilor ce pot invada sistemul respirator și parazita plămânii:

Echinavit C – care conține o doză semnificativă de extract de frunze de cătină și aduce un aport de nutrienți și substanțe bioactive pentru creșterea rezistenței organismului față de acțiunea agresivă a diverșilor agenți patogeni;

Uleiul de cătină – un concentrat natural polivitaminic care revigorează și tonifică întregul organism;

Hofiimun forte – de ajutor în infecțiile acute și cronice ale căilor respiratorii superioare, excelent profilactic în perioadele cu risc crescut de infecții cu virusuri gripale;

Salicilol natural – acesta conține extract din coajă de salcie este ușor asimilabil și este benefic atât pentru sănătatea aparatului cardiovascular cât și a celui respirator;

Uleiul volatil de busuioc în miere – care are o acțiune de dezinfectant general, efect bronhodilatator și expectorant, și este un stimulent cerebral puternic.

Gemoderivat din mlădițe de măceș – tonic general, puternic vitaminizant și imunostimulator.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

12 Responses

 1. Barbalata (Puiu) Mirela says:

  Nu am avut niciodata aceasta boala. Sincer sper sa nu ma imbolnavesc. Este destul de pacatoasa .

 2. Goleanu Anisoara says:

  In orice problema de sanatate,trebuie sa incercam mai intai produsele naturiste.De fapt, nu in orice problema de sanatatae ci, in cele obisnuite, raceli usoare,probleme de sanatate mici,fara risc.Hofigal vine cu tot felul de solutii de rezolvare a acestor probleme cu extrase din plante medicinale, de cele mai multe ori, foarte utile.Ne dam seama cand problema de sanatate este grava si, atunci mergem la medic, facem analize si ne vedem se sanatate,trebuie sa fim atenti fiindca, orice delasare poate avea urmari neplacute.

 3. nastase gabriela says:

  recomand intotdeauna cu incredere Hofigal, cei mai buni in produse naturiste si naturale

 4. Agache Lucica says:

  Pneumonia este o boala virala care se poate contacta foarte repede de catre copii,batrani sau de catre persoanele care au imunitate scazuta.Profilaxia bolii este foarte importanta si se poate realiza cu ajutorul unor plante din fitoterapia romaneasca pe care Hofigal le livreaza ca suplimente .Dintre acestea fac parte Echinavit C,Uleiul de catina,Salicilol natural,Uleiul volatil de busuioc cu miere,Hofiimun forte,Gemoderivat din mladite de maces.

 5. Rodica Granpier says:

  În consumul intern au bune efecte infuziile sau decocturile cu plante medicinale, luate separat sau în amestecuri, din flori de soc, tei, ciuboţica-cucului, nalbă mare, lumânărică, herba de isop, cimbrişor, salvie, podbal, patlagină, fructe de măceş, anason şi cătină, rădăcini de tătăneasă şi troscot, cu acţiuni emoliente şi antibacteriene.

 6. Aghinitei Maria says:

  Pneumonia este o boala care ne paste in sezonul rece ( mai ales pe copii si pe persoanele cu imunitate scazuta) , daca nu ne ferim de raceala si nu apelam la profilaxie! Persoanele cu imunitate scazuta sunt cele mai afectate de frigul si umezeala prezente toamna si iarna, iar pneumonia se poate instala. De aceea este bine sa apelam profilactic la remediile naturale puse la dispozitia noasta de firma Hofigal si anume:
  Uleiul de catina
  Salicicilol natural
  Uleiul volatil de busuioc in miere
  Echinavit C
  Gemoderivat din mladita de maces.

 7. kamy kamytza says:

  Pneumonia virală, cea mai des întâlnită în timpul iernii şi la începutul primăverii, este provocată de virusuri.

 8. Goleanu Anisoara says:

  Protejarea copiilor de bolile aparatului respirator pe timpul iernii ,se poate face si prin metode naturale,mai sanatoase si la indemana oricui.Totusi, medicul hotaraste,are ultimul cuvant, fiindca pneumonia chiar nu e o joaca.In primavara, incep sa apara plantele de leac si e bine sa ni le procuram din timp,sa le avem in camara.Iarna, acestea ne ajuta sa trecem cu bine peste racelile provocate de frig si de alte boli suparatoare.

 9. Agache Lucica says:

  Toate persoanele cu sistem imunitar deficitar,persoanele in varsta si copiii ,sunt cele mai expuse la pneumonie.Profilaxia bolii se poate realiza cu ajutorul unor plante din fitoterapia romaneasca pe care HOFIGAL le livreaza ca suplimente.Dintre acestea fac parte-Echinavit C.uleiul de catina,uleiul volatil de busuioc in miere,gemoderivat din mladite de maces,salicilol natural etc.Fiecare dintre acestea avand un rol important pentru organismul uman.

 10. Aghinitei Maria says:

  Persoanele cu imunitate scazuta sunt cele mai afectate de frigul si umezeala prezente toamna si iarna, iar pneumonia se poate instala. De aceea este bine sa apelam profilactic la remediile naturale puse la dispozitia noasta de firma Hofigal si anume:
  Uleiul de catina
  Salicicilol natural
  Uleiul volatil de busuioc in miere
  Echinavit C
  Gemoderivat din mladita de maces.

 11. suzana suzy says:

  Bătrânii, copiii şi bolnavii cronici de afecţiuni cardiovasculare, respiratorii, hepatice şi diabetice au o rezistenţă scăzută şi, de aceea, trebuie să evite locurile aglomerate şi vizitele în spitale. La aceştia, pneumoniile pot evolua în forme grave de abcese pulmonare, pleurezie purulentă, pericardită, insuficienţă cardiacă, uneori cu sfârşit fatal.

 12. suzana suzy says:

  Pneumonia, numită popular şi „aprindere de plămâni”se pot trata cu plante medicinale, luate separat sau în amestecuri, din flori de soc, tei, ciuboţica-cucului, nalbă mare, lumânărică, herba de isop, cimbrişor, salvie, podbal, patlagină, fructe de măceş, anason şi cătină .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 14 =