SĂNĂTATE

Echinaceea – echivalentul antibioticului în lumea vegetală

Comments (6)
 1. suzana suzy says:

  Este un aliat de nadejde in anotimpul rece in cazuri de raceala, gripa, laringita; inhiba inmultirea virusilor si asigura o vindecare mai rapida si usoara in toate bolile aparatului respirator .

 2. Bajenaru Maria says:

  Persoanele cu hipotiroidita autoimuna pot folosi echinaceea si spirulina? fiind sub tratament cu eutirox.

 3. Goleanu Anisoara says:

  Echinaceea capata tot mai mult teren in cosmetica si medicina pentru proprietatile sale vindecatoare.In perioada de iarna, cu atat mei mult fiindca est este folosita mai ales pentru bolile aparatului respirator.Folosesc produse cu echinaceea.

 4. Aghinitei Maria says:

  Este foarte buna pt. cresterea imunitatii, am folosit si eu p. Excelentreparatul de la Hofigal, caci am avut imunitatea scazuta

 5. Agache Lucica says:

  Echinaceea este echivalentul antibioticului in lumea vegetala,face parte din aceeasi familie cu galbenelile,arnica si musetelul.Are mare intrebuintare atat in cosmetica cat si in medicina avand proprietati vindecatoare.Are proprietati analgegice ,imunostimulatoare,antitoxice si antiinflamatoare.

 6. Aghinitei Maria says:

  Echinaceea este recunoscta pt. aportul sau in cresterea iminitatii. Iarna cand racim si corpul nu are imunitate, tragem din greu sa ne vindecam Asa ca este mai mult decat necesar ( mai ales pt. copii,batrani si bolnavi cronici) sa avem imuniatea crescuta si aici ne ajuta echinaceea. O recomand cu caldura !

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …