SĂNĂTATE

Tratamentul natural al pneumoniilor

Comments (12)
 1. suzana suzy says:

  Pneumonia, numită popular şi „aprindere de plămâni”se pot trata cu plante medicinale, luate separat sau în amestecuri, din flori de soc, tei, ciuboţica-cucului, nalbă mare, lumânărică, herba de isop, cimbrişor, salvie, podbal, patlagină, fructe de măceş, anason şi cătină .

 2. suzana suzy says:

  Bătrânii, copiii şi bolnavii cronici de afecţiuni cardiovasculare, respiratorii, hepatice şi diabetice au o rezistenţă scăzută şi, de aceea, trebuie să evite locurile aglomerate şi vizitele în spitale. La aceştia, pneumoniile pot evolua în forme grave de abcese pulmonare, pleurezie purulentă, pericardită, insuficienţă cardiacă, uneori cu sfârşit fatal.

 3. Aghinitei Maria says:

  Persoanele cu imunitate scazuta sunt cele mai afectate de frigul si umezeala prezente toamna si iarna, iar pneumonia se poate instala. De aceea este bine sa apelam profilactic la remediile naturale puse la dispozitia noasta de firma Hofigal si anume:
  Uleiul de catina
  Salicicilol natural
  Uleiul volatil de busuioc in miere
  Echinavit C
  Gemoderivat din mladita de maces.

 4. Agache Lucica says:

  Toate persoanele cu sistem imunitar deficitar,persoanele in varsta si copiii ,sunt cele mai expuse la pneumonie.Profilaxia bolii se poate realiza cu ajutorul unor plante din fitoterapia romaneasca pe care HOFIGAL le livreaza ca suplimente.Dintre acestea fac parte-Echinavit C.uleiul de catina,uleiul volatil de busuioc in miere,gemoderivat din mladite de maces,salicilol natural etc.Fiecare dintre acestea avand un rol important pentru organismul uman.

 5. Goleanu Anisoara says:

  Protejarea copiilor de bolile aparatului respirator pe timpul iernii ,se poate face si prin metode naturale,mai sanatoase si la indemana oricui.Totusi, medicul hotaraste,are ultimul cuvant, fiindca pneumonia chiar nu e o joaca.In primavara, incep sa apara plantele de leac si e bine sa ni le procuram din timp,sa le avem in camara.Iarna, acestea ne ajuta sa trecem cu bine peste racelile provocate de frig si de alte boli suparatoare.

 6. kamy kamytza says:

  Pneumonia virală, cea mai des întâlnită în timpul iernii şi la începutul primăverii, este provocată de virusuri.

 7. Aghinitei Maria says:

  Pneumonia este o boala care ne paste in sezonul rece ( mai ales pe copii si pe persoanele cu imunitate scazuta) , daca nu ne ferim de raceala si nu apelam la profilaxie! Persoanele cu imunitate scazuta sunt cele mai afectate de frigul si umezeala prezente toamna si iarna, iar pneumonia se poate instala. De aceea este bine sa apelam profilactic la remediile naturale puse la dispozitia noasta de firma Hofigal si anume:
  Uleiul de catina
  Salicicilol natural
  Uleiul volatil de busuioc in miere
  Echinavit C
  Gemoderivat din mladita de maces.

 8. Rodica Granpier says:

  În consumul intern au bune efecte infuziile sau decocturile cu plante medicinale, luate separat sau în amestecuri, din flori de soc, tei, ciuboţica-cucului, nalbă mare, lumânărică, herba de isop, cimbrişor, salvie, podbal, patlagină, fructe de măceş, anason şi cătină, rădăcini de tătăneasă şi troscot, cu acţiuni emoliente şi antibacteriene.

 9. Agache Lucica says:

  Pneumonia este o boala virala care se poate contacta foarte repede de catre copii,batrani sau de catre persoanele care au imunitate scazuta.Profilaxia bolii este foarte importanta si se poate realiza cu ajutorul unor plante din fitoterapia romaneasca pe care Hofigal le livreaza ca suplimente .Dintre acestea fac parte Echinavit C,Uleiul de catina,Salicilol natural,Uleiul volatil de busuioc cu miere,Hofiimun forte,Gemoderivat din mladite de maces.

 10. nastase gabriela says:

  recomand intotdeauna cu incredere Hofigal, cei mai buni in produse naturiste si naturale

 11. Goleanu Anisoara says:

  In orice problema de sanatate,trebuie sa incercam mai intai produsele naturiste.De fapt, nu in orice problema de sanatatae ci, in cele obisnuite, raceli usoare,probleme de sanatate mici,fara risc.Hofigal vine cu tot felul de solutii de rezolvare a acestor probleme cu extrase din plante medicinale, de cele mai multe ori, foarte utile.Ne dam seama cand problema de sanatate este grava si, atunci mergem la medic, facem analize si ne vedem se sanatate,trebuie sa fim atenti fiindca, orice delasare poate avea urmari neplacute.

 12. Barbalata (Puiu) Mirela says:

  Nu am avut niciodata aceasta boala. Sincer sper sa nu ma imbolnavesc. Este destul de pacatoasa .

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …