VIAȚĂ ȘI OAMENI

Ăia care nu-şi vorbesc

Comments (7)
 1. cristian says:

  da, ai mare dreptate. toate astea s-au cam dus odata cu comunismul.toti eram egali, sufeream la fel,nu exista ur(poate cu anumite exceptii,care acum s-au generalizat)
  puteam sa iesim noaptea pe strada, sa faem un chef, sa mergem la munte, la mare,petreceri,si aveam prieteni. acum ce avem? invidie,ura si mancatorie.asta e sistemul pe care nu l-a construit PONTA ,el s-a format din start.1989.

 2. roman ovidia says:

  Ura este, cu mult mai presus de altceva, cea mai indelungata placere. Oamenii iubec in pripa, dar urasc linistit, pana la moarte

 3. suzana suzy says:

  Ne intrebam, deseori, si mai ales atunci cand dam peste un om rau, de ce se gasesc pe lume si astfel de oameni? Cineva mi-a spus intr-o zi, ca este normal sa fie si astfel de specimene, pentru a fi colorata viata. O fi colorata si frumoasa viata cu oameni rai, dar nu este mai potrivita oare o lume plina de culorile florilor si cantecul pasarilor?

 4. Goleanu Anisoara says:

  E bine sa fim incrancenati ,dar in dragoste ,nu in ura! Pentru lucruri minore ,ne uram aproapele toata viata,ne otravim sufletul cu invidie,cu dorinta de razbunare cand, ar trebui sa-l hranim cu altruism,cu toleranta,cu iubire.Cand ne dam seama ca am gresit, poate sa fie prea tarziu, parerile de rau nu-si vor mai avea rostul.Si atunci,de ce atata ura!?

 5. Doina Bontas says:

  Toleranta este totul !

 6. spuma says:

  Clemenţă. Fii tolerant cu intoleranţa altora!

 7. Barbalata (Puiu) Mirela says:

  Multe s- au schimbat si in acelasi timp putine. Ura, invidie, mandrie, nepasare etc au existat dintotdeauna. Doar ca nu le vedeam noi. Sau o parte dintre noi.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …