DEZVOLTARE PERSONALĂ

Am pierdut două picioare, dar am câştigat o viaţă!

povestea-Giusy Versace
Comments (4)
 1. (puiu)barbalata mirela says:

  Experienta foarte trista….i se poate intampla oricui….bogat sau sarac. Iti trebuie o vointa de fier sa reusesti, psihic vorbind , sa treci peste.
  Nu pot spune ca stiu cum este…pentru ca nu am habar. Dar, din pacate, cum spune si Giusy Versace…sunt multi oameni care nu isi permit astfel de proteze…..ce facem atunci?????
  Bravo ei pentru fundatia creata.

 2. ghelbere elena says:

  A demonstrat ca daca ai vointa, prin munca si perseverenta poti sa faci orice iti doresti. Multi care au o problema mica fac o adevarata tragedie din ea. Nu se uita in jur sa vada cum de descurca lumea care are o problema asemanatoare lor.

 3. Goleanu Anisoara says:

  Cu sprijinul celor dragi, poti sa iesi din orice situatie. Am inteles ca i-a fost greu,cum sa nu-i fie!? La o femeie , picioarele sunt mandria, feminitatea, atractia si…deodata,niste monturi hade le ia locul! Ce sa faci? Cauti sa supravietuiesti, viata merita traita in orice conditii.Multi nu reusesc, lipsa banilor cel mai adesea,ii doboara.Dam sfaturi, ne spunem parerea dar, cand esti in astfel de situatii, nu e usor sa iei hotarari,sa razbesti, sa mergi inainte.Giusy Versace a reusit! Ne-a dat o lectie de supravietuire!

 4. Bogzoiu Daniela says:

  Respect pentru puterea de a merge mai departe si pentru faptul ca s-a gandit si la cei fara posibilitati!!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …