VIAȚĂ ȘI OAMENI

Băiat bogat și cu tupeu îi trebuie! Nu diplome!

Comments (6)
 1. De multe ori ,copiii se inspira , ca sa spun asa , din viata parintilor …..de aceea este bine ca si parinti ,sa discutam cu copiii si sa le dam sfaturi bune .Daca noi gresim , nu inseamna ca trebuie sa greseasca si ei.

 2. (puiu)barbalata mirela says:

  Da, asa este. Sa nu negam ce este in jurul nostru. Tot mai mult am auzit si eu in jurul meu exact aceasta mentalitate. Si nu de ieri de azi….ci cu multi ani in urma am auzit in jur astfel de conceptii. Acesta este motivul pt care mereu am crezut ca s a gresit undeva in educatia noastra. Ceea ce in trecut erau cateva cazuri….singulare….acum, din pacate, tot mai multe cazuri de genul acesta.

 3. ghelbere elena says:

  Multi parinti le baga in cap copiilor ca daca fac facultate este timp pierdut. Eu nu cred asta. Daca faci o facultate pe bune, daca inveti si nu-ti pierzi timpul nu e timp pierdut.

  1. Ele says:

   Insa daca ai impresia ca facultatea te va si ajuta sa gasesti un loc de munca decent in Romania, te inseli. Abuzurile din corporatii, instabilitatea locului de munca, lipsa locurilor de munca decente, toate acestea iti sar in ochi dupa ce termini facultatea si te trezesti cu o diploma inutila in buzunar.
   Macar sa faci o facultate care iti place, astfel sa nu simti ca e un timp pierdut….

 4. dumitrescu elena raluca says:

  NU ESTE TIMP PIERDUT ATATA TIMP CAT FACI FACULTATEA SERIOS,NU DECAT SA TE AFLI IN TREBA SA SI HARTIA LA MANA ,ATUNCI ESTE TIMP PIERDUT

  1. nu are importanta says:

   in ce limba vorbesti ????

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …