VIAȚĂ ȘI OAMENI

Chiar ni-e teamă de dumnezeul altuia?

aqui ahora - poze rase umane
Comments (3)
  1. (Puiu) Barbalata Mirela says:

    Nu are importanta religia. Fiecare cu treaba sa. Din pacate, uitam sa ne respectam intre noi. Uitam sa ne respectam pe noi insine.

  2. Goleanu Anisoara says:

    Princess e un exemplu de modestie si frumusete.Putem trai laolalta, indiferent de natie, culoare a pielii, religie,varsta, daca stim sa pretuim ceea ce conteaza cu adevarat.Si totusi,exista in lume tot felul de conflicte ,din tot felul de motive,reale sau inventate. Putem totusi, sa fim toleranti,dincolo de diferentele dintre noi. Toti iubim viata, copiii,florile…Oare, nu-i suficient sa ne intelegem si sa traim in aceeasi comunitate fara sa ajungem la conflicte? Eu cred ca DA!

  3. ghelbere elena says:

    Dumnezeu e acelasi si pentru ortodocsi, si pentru catolici, si pentru mulsulmani, si pentru negri, si pentru albi. Noi cei cu suflet mic facem diferenta. Ce importanta are daca unul se inchina la Alah si altul la Dumnezeu? Ce importanta are ca fetita mea e alba si a ta neagra? Nu toti suntem oameni, fiinte care respiram acelasi aer, care trecem prin aceleasi probleme?

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …