LIFESTYLE

Codul lui Moise – vezi aici un film care te transformă

Comments (13)
 1. Agache Lucica says:

  Codul lui Moise este un film inspirational,o incercare reusita de a ne aminti ca suntem -UNUL-si ca in ciuda unei separari pe care o resimtim atat de dureros suntem interconectati.
  Poti crea ,ii poti servi pe altii,servindu-te de fapt,pe tine.
  Urmarind acest film ori de cate ori ai nevoie,iti reamintesti cat de puternic esti.

 2. roman ovidia says:

  Codul lui Moise este un alt film al regizorului care a realizat și filmul Secretul. Este un film îndelung așteptat de toată lumea. Documentarul te învață cum să folosești legea atracției, pentru a-ți aduce atât foloase în propria viață, cât și bunătate în lume.Până acum, sute de mii de oameni au văzut deja filmul, iar cartea pe același subiect este un bestseller al New York Times.

 3. Goleanu Anisoara says:

  “Codul lui Moise” aduce in prim plan bogatia sufleteasca ,mai importanta decat orice avutie materiala de pe pamant.Pentru implinirea unor nevoi spirituale, sufletesti,ai acceptul divin si tot sprijinul necesar. Un om implinit sufleteste ,este un om bogat!

 4. Agache Lucica says:

  In Codul lui Moise joaca cunoscuti actori de literatura spirituala si motivationala din lume.Printre ei se numara Debbie Ford,Grigg Braeden,pana la Neale Donald Wals,Iyanla Vanzant,,Joe Dispenza,,avand ca regizor pe James F.Twyman.
  Multi dintre noi credem ca nu avem dreptul sa visam si sa cerem mai mult de la Univers.Insa Codul lui Moise spune ca oricat de umil te simti,chemarea sufletului poate deveni destinul tau,implinindu-l vei primi suportul divin.Orice creatie am produce trebuie sa fim mandri ,sa ne simtim bine cu o pofta de viata sanatoasa si autentica.Folosind legea atractiei poti aduce foloase in viata proprie dar si bunatate in lume.

 5. Goleanu Anisoara says:

  Acest film ve indeamna ca, oricat de saraci suntem si lipsiti de posibiliatati materiale,avem disponibilitati sufletesti pe care le putem folosi la indeplinirea oricarui vis.Si averm suport divin daca dorim ceva pentru noi,sau pentru ceilalti,numai sa fie ceva pozitiv,ceva bun pentru toti.Speranta in ajutorul divin trebuie sa ne conduca in viata nu prejudecatile, ura ,umilinta sau scepicismul.

 6. Aghinitei Maria says:

  Acest film atat de asteptat si care ne atrage atentiai catre unii care se folosesc de secretul procesului de ’’a achiziționa’’ pentru a avea, a avea, a avea…
  In ’’Codul Lui Moise’’ se subliniază că dacă nu ești suficient de așezat în interiorul tău și primești fără să oferi, vei fi un om cu lucruri multe, dar sărac (imi vine in minte vorbele bunicului lui Dan Puric,relativ la cei care nu se mai satura de a strange averi-de cele mai multe ori prin mijloace necistite si calcand pe cadrave- :”lasa taica , ca va fi cel mai bogat om din cimitir.

 7. kamy kamytza says:

  Imaginati-va ca stati cu spatele la lumina si vedeti umbra. A sosit momentul sa ne intoarcem si sa ne uitam din nou in lumina, nesocotind in mod simbolic dorintele ego-ului. Intoarcerea spre lumina este echivalentul alegerii de a vedea asa cum vede Dumnezeu, cautand darurile sufletului, in locul celor care nu ne vor satisface niciodata.

 8. Agache Lucica says:

  Codul lui Moise un film care te transforma.Putem spune ca un om este bogat nu prin bogatie materiala ci prin implinire sufleteasca.Ori de cate ori vrei sa-ti amintesti cat de puternic esti urmareste acest film.

 9. Agache Lucica says:

  Codul lui Moise este un film care te transforma.Nu trebuie sa fim bogati material,important sa avem sufletul deschis si catre semenii nostri.Ajutandu-i pe ei te ajuti de fapt pe tine,facandu-te mai increzator si mai multumit sufleteste.Sa incercam sa nu avem prejudecati in ceia ce facem,sa nu uram,sa nu umilim si sa nu fim sceptici.Un om bogat este omul care se simte implinit sufleteste.

 10. Aghinitei Maria says:

  Filmul “Codul lui Moise” este mai deosbit, putand sa ne transforme Acest film atat de asteptat si care ne atrage atentiai catre unii care se folosesc de secretul procesului de ’’a achiziționa’’ pentru a avea, a avea, a avea…
  In ’’Codul Lui Moise’’ se subliniază că dacă nu ești suficient de așezat în interiorul tău și primești fără să oferi, vei fi un om cu lucruri multe, dar sărac (imi vine in minte vorbele bunicului lui Dan Puric,relativ la cei care nu se mai satura de a strange averi-de cele mai multe ori prin mijloace necistite si calcand pe cadrave- :”lasa taica , ca va fi cel mai bogat om din cimitir”.

 11. Rodica Granpier says:

  Am vazut filmul,il recomand tuturor <3 , UN COD CARE POATE ELIBERA TOATA OMENIREA !

 12. Dumitrescu Claudia says:

  interesant,maine am treaba,chiar vreau sa l vad,”The Secret l am vazut si de acolo a incepet toata descoperirea mea…..

 13. (Puiu) Barbalata Mirela says:

  Nu l-am vazut. Cand voi avea o zi libera o sa il caut

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …