TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

Un an turistic mai bun? Vezi aici motive de optimism!

Comments (13)
 1. Agache Lucica says:

  Anul 2015 va fi un an turistic mai bun decat 2014 prin reducerea cotei TVA la 9% pentru toate serviciile de turism,va duce la atragerea mai multor turisti romani si straini in vacanta in Romania.
  Promovarea litoralului romanesc va atrage mai multi turisti ca in ceilalti ani.
  ALDD prin campania ei de derulare propune sa stimuleze interesul pentru aceasta destinatie de vacanta ,prin participarea la targuri de turism.Foarte interesant acest articol.

 2. roman ovidia says:

  cu siguranta acesta va fi un an mai bun din punct de vedere turistic, daca se vor promova mai mult toate locurile superbe din Romania

 3. Goleanu Anisoara says:

  Speram in reinventarea turismului romanesc.Frumusetea naturala a plaiurilor romanesti nu este exploatata asa cum trebuie si turismul ar aduce bani multi la buget ,ar oferi si locuri de munca oamenilor.S-a vorbit mult pe aceasta tema, dar nu prea s-a facut mare lucru.Noua conducere a tarii poate va lua masuri si ,Romania , ar putea sa ocupe un loc de frunte pe harta turistica a lumii.

 4. roman ovidia says:

  sa speram ca acesta va fi un an mai bun din punct de vedere turistic

 5. Lupu Nicoleta says:

  sa speram ca v-a fi un an turistic mai bun ,multi vor avea de castigat

 6. Aghinitei Maria says:

  Da ar fi bine, desi nu mai cred nimic, ca dovada s-a redus TVA-ul substantial, dar responsabilii din turism nu scad preturile, fiindca :pachetele au fost facute si vezi bine, nu pot scade suma care ar trebuie, prea multe calcule, nu?. Asa este la noi, preturi mai mari cala straini si servicii mult sub asteptari.

 7. Agache Lucica says:

  Promovarea litoralului romanesc va atrage an de an mai multi turisti de pretutindeni.Speram sa fie un an turistic mai bun ,va fi numai de castigat,ceea ce e un lucru bun.

 8. Lupu Nicoleta says:

  N-ar fi rau sa se intample asa ,pentru ca avem o tara frumoasa ,merita vizitata

 9. Agache Lucica says:

  Oricine ajunge in Romania ramane placut surprins de frumusetea locurilor .Avem o tara cu destinatii deosebite care asemeni litoralului ,incanta in mod placut pe oricine.
  Prin noile masuri ce vor fi luate sa speram ca tara noastra va ocupa un loc de frunte pe harta turistica a lumii.

 10. Aghinitei Maria says:

  Sa speram ca asa va fi, dar eu am urmarit o emisiune si un reprezentant din turism spunea ca abia de anul viitor vor putea sa scada preturile fiindca vezi bine desi a scazut TVA-ul la 9 %, ei nu mai pot opera , ca au facut deja calculele. Dar ia sa fi crescut TVA-ul de la 9 la 24%, sa fi vazut cum socoteau rapid si ridicau imediat preturile. La fel se intampla si la scaderea pretului carburantilor de cateva luni: nu se constata nici o scadere a preturilor, dar inainte, cum crestea pretul carburantilor, cum imediat cresteau si preturile la toate produsele de consum!
  Asta este politichia in Romania! 🙁
  Vom vedea macar ce suplimentare de servicii vor oferi cei din turism, daca nu pot recalcula preturile pachetelor, deja calculate.
  Avem o tara asa de frumoasa, dar nu facem nimic pt.a atrage cat mai multi turisti printro promovare agresiva , pentru imbunatatirea serviciilor.
  Pacat ca nu invatam de la vecinii nostri bulgari !
  Poate ca se vor misca cumva altfel lucrurile anul acesta !

 11. kamy kamytza says:

  A mai crescut și numărul teraselor cu mese și scaune, unde turiștii pot să ia masa în stațiunea balneară, în condiții europene .

 12. Agache Lucica says:

  Reducerea TVA cu 9% pentru toate serviciile de turism,sunt motive foarte optimiste cu gandul ca va fi un an turistic mai bun decat 2014.Fiind promovate pe langa litoralul romanesc si toate celelalte zone frumoase din Romania dar inca nedescoperite de turistii interni cat si de cei din alte tari,odata descoperite multi turisti vor dori sa-si petreaca chiar si o minivacanta in tara noastra.
  Avem o tara frumoasa si bogata din toate punctele de vedere,turistic,cuultural,spiritual,dar inca nu a avut cine sa o gaspodareasca.Sa speram in mai bine.

 13. kamy kamytza says:

  Din punct de vedere se conturează o dezvoltare a pieței de corporate al numărului de turiști anul 2015 va fi cu siguranta mai bun !

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …