CONCURSURI

Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 64

concurs-produse-naturiste
Comments (13)
 1. Iuliana Sirbu says:

  La noi in casa, la loc de cinste pe blatul de la bucatarie, sta intotdeauna Redigestul. De mult am inteles ca nu are rost sa-l pastram in cutia cu medicamente si suplimente, pentru ca, din patru membri ai familiei, doi adulti si doi copii, este imposibil ca minim unul dintre noi sa nu fie nevoit sa ia Redigest intr-o zi.
  Organismul nostru face fata foarte greu alimentatiei pe care o primeste, in ziua de azi mancam prea multa carne, produse procesate, aditivi, dulciuri.
  Atat eu, cat si sotul, suferim de disfunctii biliare, iar alergiile si intolerantele copiilor sunt tot rezultatul secretiei reduse de enzime.
  Copiii mei, ca majoritatea copiilor in ziua de astazi, au luat destul de des antibiotic atunci cand erau foarte mici, la care se adauga si cateva episoade violente de enterocolita. In urma acestor episoade, atat flora intestinala, cat si capacitatea de a produce enzime a fost afectata. Singurul supliment in urma caruia am observat rezultate in reglarea scaunului si cresterea tolerantei la alimentele alergene este Redigestul. In cazul pacientilor cu alergii alimentare, este nevoie de suplimentarea enzimelor pentru a putea “sparge” proteina din alimentul alergen.
  Hofigal este indispensabil.

 2. Stanila Naty Mihaela says:

  Flavovit C
  Complet Hofigal antioxidant
  Omega 3 & Omega 6 vegetal
  Se-Spirulin
  MagAnghinar pentru corecția deficitului de magneziu.
  L-Carnitin complex si Hofimun
  Hofigal este portia noastra de sanatate si energie

 3. Balahura Livia says:

  Pentru sănătatea creierului și prevenția maladiei Alzheimer , folosim produse Hofigal ,care conțin antioxidanți . Printre aceste produse ar fi : MagAnghinar pentru eliminarea aluminiului ; Complet Hofigal Antioxidant , Omega 3 și Omega 6 vegetal , Se- Spirulin , L-Carnitin și Hofimun pentru necesarul de Zinc și imunitate . Hofigal , este compania cu cele mai multe brevete și premii internaționale , pentru calitatea excepțională a produselor sale .

 4. Ioana-violeta Filimon says:

  Suplimentele Hofigal care ajuta la sanatatea creierului si bolii Alzheimer sant:
  -Flavovit C
  Complet Hofigal antioxidant
  Omega3&Omega6 vegetal
  Se spirulin
  4.Hofigal este o companie romaneasca,cu vechime,pe piata farmaciei naturiste si care in ciuda concurentei se mentine la retete de eficienta a tratamentelor.
  Va doresc sa aveti energie si putere de munca.

  1. Ioana-violeta Filimon says:

   Celor care sufera de boala Alzheimer li se adauga Hofimun,MagAnghinar,L-carnitina.

 5. Goleanu Anisara says:

  HOFIGAL ofera leacuri pentru bolile noastre, leacuritamaduitoare obtinute din plante si produse apicole.Pentru sanatatea creierului si pentru a preveni maladia Alzheimer sunt urmatoarele: Flavovit C,Complet HOFIGAL Antioxidant,Omega 3 &Omega 6 Vegetal,Se-Spirulin,MagAnghinar -pentru corectia dificitului de magnaziu,L-Carnitin Complex, Hofimun- pentru zinc si imunitate. HOFIGAL este garantia sanatatii noastre prin darul nepretuit al naturi-PLANTELE DE LEAC!

 6. Petre Monica says:

  Flavovit c, se spirulina, omega3omega6, complex Hofigal antioxidant, maganghinar, LCarnitin, Hofimun.
  Hofigal este producător de încredere și izvor de sănătate!!

 7. Balan Nadia says:

  Atat eu cat si sotul meu suntem “fanii” produselor Hofigal. Avand in vedere traiul haotic si contra cronometru pe care il avem, incercam, folosind aceste produse sa ne echilibram cumva. Folosim pentru sanatatea si buna functionare a creierului si pentru a preveni Alzheimer omega 3 – omega 6 vegetal caps 600mg, larvalbina, l-carnitin complex.
  Mai folosim si coenzima Q10 in ulei de catina.
  Putem spune ca:
  Hofigal este pentru noi echilibrul nostru zilnic, parte din viata noastra, o solutie pentru toate problemele ce le intampinam in viata de zi cu zi.
  Multumim, Hofigal!

 8. Ramona S says:

  Sanatatea creierul si prevenirea bolilor mentale consider ca se face din timp in mod constant si cu ajutorul catorva produse Hofigal, musai omega3-6, vitamine, mai exact cu Flavovit C, Complet Hofigal antioxidant, Omega 3 & Omega 6 vegetal, Se-Spirulin si Maganghinar si L-carnitina, complementar ar fi potrivit si un ceai ecologic de rozmarin, plus miscarea si alimentatia ponderata si din toate grupele alimentare. Hofigal este pentru mine energia vie de zi cu zi .

 9. Ciprian C says:

  Sanatatea mintala se mentine cu ajutorul catorva produse Hofigal, produse care dau rezultate bune si in cazul bolilor mentale : Flavovit C, Complet Hofigal antioxidant, Omega 3 & Omega 6 vegetal, Se-Spirulin, MagAnghinar si L-carnitin complex , alternativ se poate lua si hof-neuromion .
  Hofigal inseamna pentru mine ajutorul de nadejde pe care pot conta cand vine vorba de mentinerea sanatatii.

 10. Andreea says:

  Suplimentele Hofigal ce ajuta la mentinerea sanatatii creierului sunt Flavovit C, Complet Hofigal, antioxidant Omega 3 & Omega 6 vegetal, e-Spirulin, MagAnghinar pentru corecția deficitului de magneziu, L-Carnitin complex si Hofimun.
  Hofigal este cel mai de incredere producator romanesc de retete pentru sanatate.

 11. Laura Iacob says:

  Suplimentele care previn boala Alzheimer si care ajuta la sănătatea creierului sunt:
  Antioxidantii care ajuta in lupta impotriva radicalilor liberi:”Flavovit C,Complet Hofigal Antioxidant,Omega 3&Omega 6vegetal,Se-Spirulin”
  MagAnghinar ptr deficitul de Mg
  L-Carnitin complex-ptr asimilarea grăsimilor,necesare țesutului nervos…
  Hofmun-ptr deficitul de zinc care previne degenerarea neuronilor
  HOFIGAL este grădina si copacul fericirii ,copacul vietii in casa mea(the tree of happiness)
  HOFIGAL este farmacia casei mele.

 12. Omega3-6, Flavovit C, Complet Hofigal antioxidant, Omega 3 & Omega 6 vegetal, Se-Spirulin, Maganghinar si L-carnitina, Hofimun.
  Hofigal este sanatate curata.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …