DEZVOLTARE PERSONALĂ

Iubirea poate orice!

Comments (14)
 1. suzana suzy says:

  Dragostea adevarata trece peste orice obstacol,pentru ca iubirea adevarata vine din suflet,iar sufletul nu poate fi infrant niciodata.

 2. Tolea nicoleta says:

  Daca in viata iubim cu adevarat ne da puterea sa iertam

 3. suzana suzy says:

  Dragostea trebuie sa aduca fericirea in viata oricarei persoane, dar, de cele mai multe ori, majoritatea experientelor sunt dureroase si lasa rani adanci in urma lor .

 4. Goleanu Anisoara says:

  Iubirea poate inlatura orice obstacol dar, daca nu e impartasita…e ca ciorba reincalzita…E dureros dar,poti sa lupti daca a mai ramas o picatura de iubire si in celalalt.Altfel…

 5. Cat de frumos spus…

 6. Lucica Lazar says:

  Foarte frumoasa povestea,dar eu as cerceta sa aflu de ce a plecat si care a fost motivul? Nu as putea ierta “orice” pentru ca stiu ca n-as putea trece niciodata peste… 😀

 7. suzana suzy says:

  Lumea aceasta nu e vinovată, suntem vinovați noi că nu știm să iubim și nu știm s-o apreciem!

 8. Agache Lucica says:

  Cand dragostea este adevarata se poate trece peste orice obstacol,daca iubirea vine din suflet se poate trece cu vederea peste orice,luptand pentru picatura ce a mai ramas.
  Frumos spus-Iubirea poate orice-.

 9. roman ovidia says:

  dragostea adevarata invinge intotdeauna, indiferent se orice piedica ti-ar aparea in cale

 10. Aghinitei Maria says:

  Iubirea trece peste tot, dar merita sa lupti daca ai putere si daca despartirea nu a fost ca urmare unui fapt ce trece peste limte!

 11. Goleanu Anisoara says:

  Dupa ce pierzi o iubire,poti sa incerci s-o recastigi! Poti sa incerci dar, nu se stie daca si reusesti.Insa, marele castig este acela de a capata incredere in tine insati,de a prinde curaj in viata, in tot ceea ce faci.

 12. ghelbere elena says:

  De multe ori ne pierdem sotii fiindca suntem prea sigure pe noi – lasa ca nu gaseste el alta mai buna decat mine. Nimic mai fals, poate n-o fi alta mai buna dar va fi alta care va sti cum sa-l atraga cum sa-l faca sa creada ca el el barbatul vietii ei.

 13. Diana says:

  Povestea aceasta nu este despre iubire. Este despre disperarea cuiva si neputinta unei femei de a trai fara un barbat. Iubirea inseamna sa-l lasi liber pe cel ce nu mai doreste sa stea langa tine. Iubirea nu inseamna lupta de a tine pe cineva langa tine prin stradanie constanta…
  Daca un om a decis o data sa plece de langa un alt om radacina acestui fapt exista si deci pe viitor exista mari sanse ca lucrurile sa recidiveze.

 14. Maria says:

  Nu exista asa zisa iubore din partea barbatilor. Barbatii care iubesc cu adevarat sunt specimene rare..restul pur si simplu nu sunt capabili.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …