VIAȚĂ ȘI OAMENI

Lăsaţi copiii să-şi julească genunchii

Comments (5)
 1. Bogzoiu Daniela says:

  Asa este, copii trebuie sa aibe libertatea de a alege încă de mici, chiar daca gresesc si durerea lor o simtim inzecit noi ca părinți. Când mergem la tara la bunici tot timpul primesc priviri aspre pentru ca imi las copilul sa plângă cand nu primeste ceva, pentru ca ii las libertatea de a explora si astfel mai cade si se loveste.

  1. liliana angheluţă says:

   Copiii cunosc lumea prin mişcare, chiar şi jocul cu mingea îi învaţă distanţe, provoacă reacţii, căţăratul în copaci le dezvăluie pericole şi învaţă să se păzească singuri!

 2. Un fost copil says:

  Ma intreb cati copii au fost crescuti asa cum ar fi trebuit?
  Mai tarziu devin femeile care sufera datorita comportamentului partenerului de viata, dar si barbatii care sunt marcati de comportamentul partenerelor lor. Optim ar fi sa se intalneasca cei cu “lipsuri” compatibile dar e dificil de infaptuit. Din pacate, familia si-a pierdut valoarea traditionala promovandu-se libertinajul, cu toate consecintele lui!!!

 3. Barbalata Mirela says:

  Nu sunt parinte, deci nu prea pot comenta. Spun totusi ca noi avem o problema: nu vrem sa traim peopria experienta ci pe a altora

 4. o femeie says:

  copilul are nevoie de independenta si incredere si responsabilitate, si asta se invata de acasa, prin imitatie.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …