DEZVOLTARE PERSONALĂ

Lazarev – Sistemul autoreglării câmpurilor

Comments (9)
 1. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

  Este un articol de merita citit de fiecare dintre noi cu foarte mare atentie dar si cartea ar fi tentanta spre achizitionare.

 2. spuma says:

  asa este boala porneste din mintea noastra

 3. Ana Prisacaru says:

  Este foarte pozitiv ce citesc eu aici dar cred ca trebuie sa ai si ceva nativ sa poti intelege corect toate aceste lucruri.

 4. Aghinitei Maria says:

  Toti spun ca optimismul si lasarea in urma a regretelor este o cale spre auto insanatosire, dar trebuie si sa poti! Trebuie insa sa incerc! 🙂

 5. Lamiita Durac says:

  Interesant sistemul de plată-răsplată care funcționează în structurile karmice . Mi-a atras atentia in mod deosebit acest fragment ( si probabil ca exista o cauza ptr care mi-a atras atentia ) ” Copii sunt ca o lupă pentru defectele părinților, dar și părinții, la rândul lor, suportă la nivelul câmpurilor energetice, consecințele comportamentului și faptelor copiilor. Vârsta de la care copilul influențează destinul părinților este de 8 ani. ” Oare ar fi bine sa stim aceste lucruri de la inceput ? Nu stiu …..

 6. suzana suzy says:

  Lazarev ne dă un răspuns convingător la o serie de întrebări care frământă de mai multă vreme conştiinţele noastre .

 7. Tolea nicoleta says:

  Acum subconstientul omului asimileaza murdaria energetica cu o viteza neinchipuita si nu doar pentru ca unii incearca sa patrunda in el ci si pentru a ti se bloca subconstientul.

 8. Dumitrescu Claudia says:

  Foarte adevarat,am citit mai multe articole si carti printre care si “The Secret” si am vazut si un documentar ce sustine aceasi idee !!Si in plus ne face bine sa fim pozitivi si fericiti!!

 9. Dumitrescu Claudia says:

  Si cel mai imoprtant lucru in “a ne elibera calea” sa zic asa este ca na nu ne judecam partintii,sa i iertam pentru tot !!!!O conditie suprema !

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …