VIAȚĂ ȘI OAMENI

Nu lăsa copilul în pace!

reguli-de-educatie-pentru-copiii
Comments (5)
 1. George says:

  Daca-l lasi sa-si faca din cap cand este mic, cand creste mare il pierzi. Din cauza asta se si spune “cei 7 ani de acasa… ii ai sau nu ii ai”. Parere mea este ca fiecare trebuie sa isi vada de educatia propriului copil, si sa nu se ia dupa gura unuia si a altuia. In fond si la urma urmei nu ei vor suferi mai tarziu.

 2. Raluca says:

  E un articol prost. Nu se face diferenta dintre educatie si disciplina, la fel ce spun psihologii sa interpretat dupa ureche. Ce se spune e ca un copil are nevoie de reguli, nu de permanent “nu”, ajunge sa nu aiba voie sa faca nimic. Unii care isi scutura copii de nici 2 ani ca nu stiu ce au facut. Bineinteles de dragul aparentelor si de ce spun altii. E chiar invers de cate ori am vazut asa zisa ‘educatie’ , e defapt abuz!

  1. cris says:

   Ai perfecta dreptate!

 3. cris says:

  Nu exista reguli valabile pentru toti copiii, ci adaptate personalitatii fiecaruia. Poti avea reguli, dar pot fi si un pic flexibile, negociabile. Daca cresti un copil sub papuc, vei constata ca vei avea un adult nesigur, incapabil sa ia decizii. Copiii trebuie sa se simta iubiti si in siguranta. Apropo de balta, eu mi-am lasat copiii sa intre in ce balti au vrut la 2-3 ani si au invatat sa le evite singuri. Prietenii mei se mirau ca ai mei erau curati si evitau toate baltile, fara sa le spun eu nimic, desi ai lor intrau mereu, desi le faceau observatie si tipau la ei…

 4. Timea says:

  Ma doare capul cand citesc asemenea aberatii. De ce se compara copilul cu un porc daca vrea sa se joace in apa nu inteleg. Si de ce se presupune ca tatal e un copil nici atat. Premise gresite, concluzii gresite.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …