DEZVOLTARE PERSONALĂ

Nu ne place să fim proşti!

Previous ArticleNăscută-n '68!
Comments (5)
 1. Goleanu Anisoara says:

  Nu ne place sa fim prosti ,si nu suntem prosti ,numai ca nu prea avem acces la cultura adevarata.Cartea costa mult si , intre paine si carte, alegem painea.E normal, supravietuirea este pe primul loc dar, cu o cultura precara, viata noastra va fi tot mai grea,Cand n-ai o meserie,nu gasesti un loc de munca si, pana la lupta continua pentru supravietuire nu mai e decat un pas.Romanul e foarte destept de felul lui dar, inteligenta trebuie dezvoltata, pusa la treaba ca sa faca bani si asta nu se prea intampla. Cartea e prea scumpa,nu-s de vina autorii sau editurile,astea sunt vremurile.Vremurile pe care le traim!

 2. Ionel says:

  ”Problema pâinii de care am nevoie eu, este o problemă materială, problema pâinii de care are nevoie aproapele meu, este o datorie spirituală.”
   Nikolai Berdiaev 

 3. Goleanu Anisoara says:

  Cartea e scumpa, dar nu e vina autorilor! Daca vrei s-o citesti, sa na amintim de biblioteci,acolo cartea nu costa.Din pacate,din apartamentele moderne, a disparut biblioteca!Cartile stau prin magazii, in saci…a cui e vina!

 4. Dumitrescu Claudia says:

  Mie imi place sa citesc! Si sincer eu prefer sa strang niste banii si sa mi cumpar anumite carti interesante !Este si un mod de a te relaxa !

 5. ghelbere elena says:

  Acum cand nu se mai citeste, cartile ar trebui subventionate. Eu cred ca guvernantii nostri nu stiu cat ii costa pe parinti manualele sau cat costa auxiliarele pe care ai sau nu ai bani trebuie sa le cumperi elevilor.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …