DEZVOLTARE PERSONALĂ

Născută-n ’68!

Comments (6)
 1. Goleanu Anisoara says:

  Departe de Romania, tot ce este de acasa ,iti este mai apropiat, mai drag.Acesta e dragostea de tara, de taramul pe care te-ai nascut! Nu o declaram deschis, avem multe of-uri dar,o simtim in suflet si e bine.Inca avem o tara, avem ceva de aparat!

 2. Goleanu Anisoara says:

  Biblia e Cartea Cartilor! Trebuie citita cu mare atentie,de mai multe ori , pentru a fi inteleasa.De fapt, e o carte de educatie, cum sa traim frumos in societate,cum sa ne purtam cu semenii. Ne invata numai lucruri bune. Biblia nu e o carte, e insasi CARTEA!

 3. (puiu) barbalata mirela says:

  Dumnezeu te vede oriunde esti. In tara sau afara. Nimic nu este diferit. Dumnezeu este Unul. Nici eu nu am fost educata in sensul acesta. Nu am citit nici Biblia. Poate am sa o fac, poate nu. Nu pot face promisiuni.
  Nici eu nu stiam ce sa fac intr – o biserica si ma luam dupa lume. Credeti ca m-am simtit mai bine? Nuuu. De ce? Simteam ca nu sunt eu. Asa ca am decis sa fac ce simt pentru ca asta inseamna Dumnezeu – Simtire -Iubire – Piosenie fara diferente.
  Inca ceva: daca ar trebui sa fac ce face lumea in biserica asta inseamna ca ar trebui sa fac si comentarii, sa barfesc, sa ma pup, sa ma imbratisez cu persoane cunoscute? Nu imi place asta asa ca….
  In biserica sunt eu si Dumnezeu.

 4. (puiu) barbalata mirela says:

  Dumnezeu este cu tine oriunde ai fi. Dumnezeu inseamna Iubire, Iertare, Piosenie, Simtire. Nici eu nu am fost educata in acest sens, nu stiam ce sa fac in biserica. M-am luat si eu dupa oameni, babe, mosi etc . Stiti ce? Nu m-am simtit bine. Nu mai eram eu ci altcineva. Atunci am realizat ca in biserica trebuie sa fii tu. Asta vrea Dumnezeu. Si apoi ar fi insemnat sa fac ce fac si ceilalti: barfesc, se pupa, se imbratiseaza. Asta nu. Nu imi place. Asa ca raman pur si simplu EU.
  Nu am citit Biblia. Poate am sa o fac, poate nu. Nu pot face promisiuni.

 5. Goleanu Anisoara says:

  Daca exista Dumnezeu,ne vede fapta buna, gandul bun si ne iarta daca mai facem si ceva pacate,oameni suntem! Eu simt ajutor divin dar, biserica ,in ultimul timp, aduce a loc comercial.Se cer bani pentru orice sarbatoare ,orice pamana sfintita.Se comercializeaza lumanari, DVD-uri, carti, magneti de frigider, calendare. icoane,brelocuri si cate si mai cate. Stau atarnate prin chioscurile de ziare, la intrarea in biserica, pe langa manastiri, in magazine,peste tot.Cred cu tarie ca daca esti credincios,iti pastrezi credinta in sufletul tau, este relatia ta personala cu Dumnezeu si nu o expunere in public asa cum se face acum.Este o parere personala, poate gresesc! Eu cred in fapta buna pentru cei neajutorati ,impart bucata mea de paine cu cei care n-au ,dar fara exagerari, fara trambite, fara taxe de nici-un fel.Relatia cu Dumnezeu este una de suflet si nu o activitate comerciala.Iertati-ma daca gresesc si ignorati aceste randuri.Nu vreau sa supar pe nimeni.

 6. ghelbere elena says:

  Dumnezeu este unul si are grija de tine indirent unde esti. Nici eu nu cunosc ritualele bisericesti, dar merg la biserica sa aprind o lumanare pentru cei morti si pentru cei vii, sa ma rog pentru iertarea pacatelor. Merg la biserica pentru linistea mea interioara pe care o simt cand sunt in biserica.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …