VIAȚĂ ȘI OAMENI

România e bolnavă. Pentru că noi am tăcut!

Comments (6)
 1. UN OM says:

  VA STIMEZ ACEST ARTICOL. IN VIAȚĂ AM TĂCUT PÂNĂ LA UN MOMENT DAT, EU, IAR CÂND AM RIPOSTAT VORBIND, MI S-A TÂIAT UN MIJLOC A PUTEA SUPRAVIETUI…..JOBUL!! DE CE? PENTRU CĂ EI ACOLO ERAU MAI PUTERNICI , MAI PILOȘI, IAR EU FOARTE MICA! CRED CĂ VOM VORBI SINGURI DIN PĂCATE!

 2. toni says:

  Este un proverb din Etiopia ce mie imi place mult :”cand paianjenii isi unesc panzele pot ucide un leu!”.
  Stimata “Un om”, tocmai de treaba asta trateaza blogul.Romania este bolnava de nepasare,incapabila de reactionar de nici un fel. Mai degraba de marsuri in tacere decat de marsuri de proteste. Si felicitari pt valoarea de a protesta. Asa se marcheza diferentia!

 3. sandu cristian says:

  FRATILOR hai in strada sa putem schimba ceva, in bine si pt copiii nostri…

 4. CristeA says:

  Depinde de noi sa nu vorbim singuri. Fratii, colegii de generatie a celor care au murit vineri, daca se unesc doar ei, se formeaza un numar impresionant. Dar, daca ne unim toti, pentru copiii nostri, pentru nepoti, atunci va dudui pamantul sub picioarele noastre. Hai, cine suna adunarea?

 5. Contra says:

  Pai tocmai asta le convine dusmanilor patriei, sa ne ia partasi(tacuti) la faradelegile lor! Adica toti am fost vinovati! Pai unii chiar nu si-au imaginat ce furtisaguri se intamplau in jurul lor iar altora le era chiar frica(si pe buna dreptate) sa vorbeasca! Daca jurnalistii sunt cumparati sau timorati, noi, oamenii de rand ce sa facem? sa murim iar ca fraierii in munti si pe urma sa n numeasca banditi?!

 6. Eu says:

  Imi plage monologul de mai sus , dar am si eu o intrebare : Citi din cei 25000 de oameni iesiti astäzi in capitalä pe sträzi iau mitä ?? De ce nu se gindeste nimeni cä luind mitä poate periclita viata unui om , netinund cont de reguli si legii .De ce däm vina numai pe guvern , de ce nu vedem cä toti suntem la fel de vinovati , cei care dau cit si cei care iau , inpreunä cu guvernu. De cite ori ati väzut cä a fost arestat cel care a vrut sä deie mitä ??? Vä räspund tot eu : niciodatä. Dacä sar merge pe idea de a stirpi mita , nu numai guvernul trebuie sä facä ceva ci intreg POPORUL ROMAN.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …