DEZVOLTARE PERSONALĂ

Şi de ce brânza-i pe bani?

si de ce branza-i pe bani?
Previous ArticleTu cum te minți?
Comments (10)
 1. APOSTOL VIORICA says:

  adevarat,din pacate,dar viata din ziua de azi cred ca ne face sa fim asa

 2. Lamiita Durac says:

  Viata romanilor a fost intotdeauna grea si cred ca si inainte se intamplau fel de fel de asemenea fapte dar nu erau mediatizate . Si cred ca ar mai fi o cauza , faptul ca avand acces la tot , multi au preluat de afara ceea ce e interzis mai inatai .

 3. suzana suzy says:

  Sunt expe­rienţe cărora nu le mai poţi supra­vi­eţui. După ele, simţi cum orice ai face nu mai poate avea nici o sem­ni­fi­ca­ţie. Căci după ce ai atins limi­tele vieţii, dupa ce ai trăit cu exas­pe­rare tot ceea ce oferă acele mar­gini peri­cu­loase, ges­tul zil­nic şi aspi­ra­ţia obi­ş­nu­ită îşi pierd orice far­mec şi orice sedu­cţie.

 4. Goleanu Anisoara says:

  Relatii nefiresti intre rude apropiate! Banii si lipsa de toleranta intervin in aceste relatii si nu ar trebui.Multe lucruri rele intervin in viata noastra dar trebuie sa ramanem OAMENI cat traim,fiindca nu luam nimic material dincolo…

 5. LEONTE INA says:

  Dragostea nu ne lipseste, doar ca unii o tin adanc ascunsa…

 6. kamy kamytza says:

  Cain a continuat sã se planga de nedreptatea lui Dumnezeu si sa nutreasca gelozie si ura fata de Abel. Plin de manie, el i-a adus reprosuri fratelui sau si a cautat sa-l atraga într-o cearta cu privire la felul în care Se poarta Dumnezeu cu ei. Cu umilinta, dar fara teama si hotarat, Abel a aparat dreptatea si bunatatea lui Dumnezeu.

 7. Agache Lucica says:

  Se intampla destul de des in zilele noastre asemeni inscrierilor din acest articol.Este o realitate,sunt pilde,sfaturi si invataturi de bine pe care nimeni nu le mai i-a in seama.Adevarat ca de urasc frati intre ei ,rude care nustiu ce au de impartit,atata egoism si atata ura de parca s-au intors toate pe dos.Se vorbesc de ra,nu se viziteaza ba chiar daca au ocazia se inseala unii pe altii.Egoismul este la el acasa prin ratacire,pierdere si indepartare de tot ce ar duce la dragoste si apropierea intre persoane.Datorita egoismului multe familii sunt sfasiate de durere.Trebuie sa ramanem oameni,sa stim ce avem de facut si sa nu ne uitam in ograda altuia,sa incercam sa ne sprijinim pe propriile picioare cu dragoste,iubire si apropiere de cei dragi.

 8. Goleanu Anisoara says:

  Se pare ca ura este mai puternica decat intelegerea, toleranta.Daca se ajunge si la crima pornita din orgoliu,din nimicuri exagerate, e rau, foarte rau. Legaturile de sange trebuie sa fie foarte strase,fiindca “sangele apa nu se face” si, la nevoie,ajuta-ti aproapele si ajutorul ti se va intoarce inzecit. Inainte de a uri pe cineva, gandeste-te bine.Pornirile agresive nu duc la ceva bun niciodata.Lasa toleranta si intelegerea sa -ti fie calauza in viata si totul va merge bine. Te vei inconjura de prieteni si ni-un rau nu te va atinge.

 9. Aghinitei Maria says:

  Poporul romann era recunoscut ca un popor bland, tolerant, cu frica lui Dumnezeu si pt. care familia era sfanta.
  Acum lumea s-a inrait, saracia a devenit tot mai lucie pt. cei ramasi fara servici si odata cu retrocedarile, famiile s-au invrajbit si mereu ne sunt prezentate cazuri actuale de : “Cain si Abel Cred cu tarie ca oamenii de omenie vor fi din ce in ce mai multi si saca o sa devenim tot mai buni!
  Cat despre atitudinea bunicilor:”nepotii aleia” este o atitudine a oamenilor meschini, egoisti si needucati!
  Sa speram ca vom deveni mai toleranti si mai iubitori !

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …