SĂNĂTATE

Terapia cu aloe vera – plantă biblică profund tămăduitoare

Comments (13)
 1. eugstan says:

  se gaseste un astfel de amestec de cumparat ?

  1. eunfir says:

   Folosesc si pot sa recomand produse foarte bune pe baza de aloe vera .

 2. Barascu Violeta Ramona says:

  O planta miraculoasa aloe vera!

 3. Lamiita Durac says:

  Sunt foarte multe produse pe piata cu aloe vera dar nu toate au rezultatul pe care ni-l dorim . Eu personal dau credit tuturor produselor Hofigal

 4. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  o planta foarte buna, pe care o folosesc inclusiv bunicii nostri pentru efectele sale stiute.

 5. suzana suzy says:

  O planta care ajuta la multe diacnostice cum ar fi eczeme, ten uscat, dermatite, ulceraţii, psoriazis, arsuri solare, acnee, fisuri anale, hemoroizi, reumatism, poliartrita reumatoidă, constipaţie, diabet .

  1. eugenia says:

   Cum se foloseste pentru fisuri anale si hemoroizi

 6. Goleanu Anisoara says:

  Am Aloe Vera in ghiveci de multi ani si o folosesc de multe ori pentru diverse afectiuni. Am facut si tinctura si e buna pentru dureri ,iritatii.O folosesc proaspata pentru mici accidente din gospodarie.Incercati si veti vedea ca aveti o farmacie la ghiveci!

 7. roman ovidia says:

  Aloe Vera conţine un complex extraordinar de bogat de substanţe, dintre care putem spune că două sunt cele mai importante:
  1. „aloina”, situată imediat sub coaja frunzei – un lichid galben lăptos cu gust amar, folosit de secole ca laxativ (utilizat sub formă de praf);
  2. gelul de aloe – un lichid vîscos situat în interiorul frunzelor.

 8. roman ovidia says:

  Denumită de către chinezi “remediul armoniei”, apreciată de către populaţiile ruse ca fiind “elixirul tinereţii” și folosită încă din antichitate de către egipteni care o numeau “planta nemuririi”, planta de Aloe Vera (Aloe Barbadensis) este recunoscută de secole ca având reale proprietăți vindecătoare, fiind folosită în prezent în numeroase scopuri terapeutice.

 9. (puiu)barbalata mirela says:

  Aloe vera-o planta foarte cunoscuta pt calitatile ei curative. Stiu ca sunt multe produse in comert pe baza de aloe vera dar nu cred ca sunt atat de bune. Indicat este sa avem planta in casa. Am avut si eu timp de 2 ani dar din pacate nu stiu ce s a intamplat dar pur si simplu nu i a mai mers. Cred ca undeva am gresit eu in ingrijirea ei.

 10. ghelbere elena says:

  Elixirul tineretii inafara faptului ca este folosit pentru prepararea multor cosmetice este foarte bun si la fabricarea medicamentelor.

 11. elena leonte says:

  Am tot folosit produse pe baza de Aloe,in special pf acnee este minunata. Pur si simpu puneam seva pe micul monstru si ceva se intampla,disparea

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …