SĂNĂTATE

Terapia cu lămâi – sursă continuă de sănătate, vigoare și tonus

Comments (17)
 1. Lupu Anca Gabriela says:

  eu folosesc sucul de lamaie, pentru acnee, il folosesc de 2 ori pe zi, si chiar are efect, imi usuca acneea.

 2. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

  Extrem de interesant mi se pare articolul. Cred ca aceasta terapie ajuta foarte mult la reglarea tranzitului intestinal.

 3. spuma says:

  lamiile apara ficatul

 4. Ana Prisacaru says:

  Iubesc lamaia si o folosesc ori de cate ori am ocazia! La prajituri, la salate, limonada si la mancare.

 5. Lamiita Durac says:

  Sunt mare consumatoare de lamaii . Le mananc ca atare , fara zahar iar atunci cand am probleme cu gatul sau sunt racita …. fara numar .Este un excelent antioxidant si sursa de vitamina C

  1. Lamiita Durac says:

   lamai *

 6. Goleanu Anisoara says:

  Nu-mi lipseste niciodata lamaia din frigider, o folosesc in alimentatie, la treburile gospodaresti,in cosmetica.Lamaia este intr-adevar un fruct minunat pe care trebuie sa-l apreciem cum se cuvine.

 7. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  eu beau zilnic apa plata cu lamaie, pe langa vitaminele pe care le are, ma ajuta sa imi mentin si greutatea.

 8. suzana suzy says:

  Aceasta cura ne ajuta în detoxifierea organismului. Este foarte bine sa o facem la schimbarea anotimpurilor, cand e necesara o “curățenie generala” în noi.

 9. roman ovidia says:

  cea mi buna pentru detoxifierea organismului

 10. Agache Lucica says:

  Lamaia este buna pentru detoxifierea organismului.Beneficiile apei cu lamaie au rol in metabolismul calciului si regleaza nivelul de carbohidrati din sange.
  -revigoreaza ficatul si reface capacitatea enzimatica,sucul intarind chiar imunitatea bolnavului hepatic.

 11. roman ovidia says:

  lămâia ascunde neaşteptate calităţi terapeutice şi poate fi folosită în tratamentul a peste 140 de afecţiuni.Pentru aplicaţiile medicinale se folosesc fructele, florile şi frunzele, din care se prepară decoct, infuzie, extracte, sucuri şi ulei volatil.În studiile de specialitate, lămâia este simbolul fructului care tratează cele mai frecvente afecţiuni hepatice şi biliare, infecţiile respiratorii, obezitatea, hipertensiunea, scorbututul, zona zoster, melena şi diverse inflamaţii interne.

 12. Agache Lucica says:

  Terapia cu lamaieeste importanta pentru sanatate,este plina de vitamine,minerale si uleiuri volatile.Este o sursa continua de sanatate,tonus si vigoare.Ajuta organismul in lupta cu bolile usoare sau grave cum ar fi-afectiuni hepatice si biliare,melena,obezitatea,zona zoster,guta,,scorbutul,tuberculoza,reumatism,afectiuni cardiace,renale,circulatorii,hepatice.
  Apa cu suc de lamaie este un bun detoxifiant pentru organism,se asimileaza usor si stimuleaza metabolismul. Este importanta si pentru frumusetea pielii.
  Se poate folosi in salate in locul otetului alimentar care este un nonaliment.

 13. Aghinitei Maria says:

  Lamaia este o sursa de vitamina C naturala si eu folosesc lamaia zilnic, dar nu am facut aceasta cura de 7-10 zile cu apa calda si zeama de lamie pe stomacul gol, dimineata. Cred ca este un mod de a te detoxifia, dar nu stiu daca nu voi putea: imi va crea probleme cu aciditatea.
  Am sa incerc!

 14. Doina Bontas says:

  O sursa naturala de vitamina C !

 15. Aghinitei Maria says:

  Lamaia este un adevarat medicament, datorita Vitaminei C naturale. Arecalităţi terapeutice şi este folosită în tratamentul a peste 140 de afecţiuni. Se folosesc fructele, florile şi frunzele, din care se prepară decoct, infuzie, extracte, sucuri şi ulei volatil. Lămâia tratează cele mai frecvente afecţiuni hepatice şi biliare, infecţiile respiratorii, obezitatea, hipertensiunea, scorbututul, zona zoster, melena şi diverse inflamaţii interne.
  Se recomanda o cura de 7-10 zile in 4-5 cure /an
  Am citit si sfatul Andreei Marin care invata sa obtinem acasa (f. simplu) apa alcalina ;In borcan de sticla felii de lamaie si frunze de menta, punem in frigider dupa 24 de ore si gata.
  Sa consumam sub diferite forme medicamentul natural= LAMAIA!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …