Codul lui Moise – vezi aici un film care te transformă

Banner Film Experience

’’Dacă aș vedea un arbust cum arde și nu se mistuie, aș aduce imediat un extinctor! Și eu mă consider o persoana spirituală…’’, spune cu umor fin unul dintre protagoniștii acestui film, atunci când descrie experiența spirituală pe care trebuie s-o fi avut Moise cu ocazia încredințării legilor divine pe Muntele Sinai.

AQUI AHORA îți recomandă vizionarea filmului  inspirațional ’’Codul lui Moise’’, o încercare reușită de a ne aminti că suntem cu toții UNUL, și că în ciuda unei separări pe care o resimțim atât de dureros, suntem profund interconectați.

Și în ’’Codul lui Moise’’ apar câțiva dintre cei mai cunoscuți autori de literatură spirituală și motivațională din lume de la Debbie Ford, Gregg Braeden până la Neale Donald Walsh, Iyanla Vanzant, Joe Dispenza,  mulți dintre aceștia fiind protagoniști și în filmul ’’Secretul’’, și nu e de mirare atâta vreme cât James F. Twyman este regizorul ambelor documentare, cu sute de milioane de vizualizări la scara întregii planete.

Filmul îl demitizează pe Moise – investit de Dumnezeu cu misiunea de a-i scoate pe evrei din Egipt – spunându-ți că era doar un om obișnuit într-o zi obișnuită, care a trăit o experiență neobișnuită. Este ceea ni se poate întâmpla fiecăruia, dacă acceptăm că am fost dăruiți cu posibilități nelimitate și că am fost înzestrați cu cel mai de preț dar al iubirii divine, darul Creației. Deși Moise se credea nevrednic, Dumnezeu l-a ales să-i pună pe umeri un mare destin. Se bănuiește chiar că Moise avea un defect de vorbire, e posibil să fi fost bâlbâit. În aceste condiții, ce straniu simț al umorului să fi avut Dumnezeu, pe care eu una îl bănuiesc ca fiind extrem de ludic în paranteză fie spus, ca să-i încredințeze unui om imperfect o misiune atât de importantă..?

Tâlcul este acela că deși suntem tentați să considerăm că nu suntem calificați să ne atingem desăvârșirea, că nu avem resursele, banii, timpul și aptitudinile pentru a ne reuși acest lucru, în fapt, suntem ’’preparați’’ să urmăm chemarea sufletului și primim întotdeauna și instrumentele necesare pentru asta.

Cei mai mulți dintre noi credem că din cauza limitărilor noastre nu avem dreptul să visăm și să cerem mai mult de la Univers. ’’Codul lui Moise’’ îți spune că nu contează cât de umil ești sau te simți, chemarea sufletului poate deveni destinul tău pentru a cărui împlinire vei primi tot suportul divin.

Inspirată este și analogia dintre faraonul din povestirea lui Moise și faraonul personal care este, de fapt, intelectul nostru, zona de confort la care ne este imposibil să renunțăm, rezistența la schimbare, prejudecățile, limitările, educația, etc.

Autorii atrag atenția asupra faptului că unii se folosesc de secretul procesului de ’’a achiziționa’’ pentru a avea, a avea, a avea… Dacă în filmul ’’Secretul’’ ți se dezvăluie cum te poți folosi de Legea Atracției pentru a aduce în viața ta absolut tot ceea ce îți dorești, în ’’Codul Lui Moise’’ se subliniază că dacă nu ești suficient de așezat în interiorul tău și primești fără să oferi, vei fi un om cu lucruri multe, dar  sărac.

Orice act de creație pe care îl producem, afirmând cu putere cine suntem, ne va face să ne simțim mai bine, mai extinși, cu o poftă de viață mai sănătoasă, mai autentică.

La capătul degetelor tale se află o întreagă lume. Poți crea, îi poți servi pe alții, servindu-te, de fapt, pe tine…

Urmărește aici acest film, ori de câte ori ai nevoie să–ți reamintești cât de puternic ești!

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

13 Responses

 1. (Puiu) Barbalata Mirela says:

  Nu l-am vazut. Cand voi avea o zi libera o sa il caut

 2. Dumitrescu Claudia says:

  interesant,maine am treaba,chiar vreau sa l vad,”The Secret l am vazut si de acolo a incepet toata descoperirea mea…..

 3. Rodica Granpier says:

  Am vazut filmul,il recomand tuturor <3 , UN COD CARE POATE ELIBERA TOATA OMENIREA !

 4. Aghinitei Maria says:

  Filmul “Codul lui Moise” este mai deosbit, putand sa ne transforme Acest film atat de asteptat si care ne atrage atentiai catre unii care se folosesc de secretul procesului de ’’a achiziționa’’ pentru a avea, a avea, a avea…
  In ’’Codul Lui Moise’’ se subliniază că dacă nu ești suficient de așezat în interiorul tău și primești fără să oferi, vei fi un om cu lucruri multe, dar sărac (imi vine in minte vorbele bunicului lui Dan Puric,relativ la cei care nu se mai satura de a strange averi-de cele mai multe ori prin mijloace necistite si calcand pe cadrave- :”lasa taica , ca va fi cel mai bogat om din cimitir”.

 5. Agache Lucica says:

  Codul lui Moise este un film care te transforma.Nu trebuie sa fim bogati material,important sa avem sufletul deschis si catre semenii nostri.Ajutandu-i pe ei te ajuti de fapt pe tine,facandu-te mai increzator si mai multumit sufleteste.Sa incercam sa nu avem prejudecati in ceia ce facem,sa nu uram,sa nu umilim si sa nu fim sceptici.Un om bogat este omul care se simte implinit sufleteste.

 6. Agache Lucica says:

  Codul lui Moise un film care te transforma.Putem spune ca un om este bogat nu prin bogatie materiala ci prin implinire sufleteasca.Ori de cate ori vrei sa-ti amintesti cat de puternic esti urmareste acest film.

 7. kamy kamytza says:

  Imaginati-va ca stati cu spatele la lumina si vedeti umbra. A sosit momentul sa ne intoarcem si sa ne uitam din nou in lumina, nesocotind in mod simbolic dorintele ego-ului. Intoarcerea spre lumina este echivalentul alegerii de a vedea asa cum vede Dumnezeu, cautand darurile sufletului, in locul celor care nu ne vor satisface niciodata.

 8. Aghinitei Maria says:

  Acest film atat de asteptat si care ne atrage atentiai catre unii care se folosesc de secretul procesului de ’’a achiziționa’’ pentru a avea, a avea, a avea…
  In ’’Codul Lui Moise’’ se subliniază că dacă nu ești suficient de așezat în interiorul tău și primești fără să oferi, vei fi un om cu lucruri multe, dar sărac (imi vine in minte vorbele bunicului lui Dan Puric,relativ la cei care nu se mai satura de a strange averi-de cele mai multe ori prin mijloace necistite si calcand pe cadrave- :”lasa taica , ca va fi cel mai bogat om din cimitir.

 9. Goleanu Anisoara says:

  Acest film ve indeamna ca, oricat de saraci suntem si lipsiti de posibiliatati materiale,avem disponibilitati sufletesti pe care le putem folosi la indeplinirea oricarui vis.Si averm suport divin daca dorim ceva pentru noi,sau pentru ceilalti,numai sa fie ceva pozitiv,ceva bun pentru toti.Speranta in ajutorul divin trebuie sa ne conduca in viata nu prejudecatile, ura ,umilinta sau scepicismul.

 10. Agache Lucica says:

  In Codul lui Moise joaca cunoscuti actori de literatura spirituala si motivationala din lume.Printre ei se numara Debbie Ford,Grigg Braeden,pana la Neale Donald Wals,Iyanla Vanzant,,Joe Dispenza,,avand ca regizor pe James F.Twyman.
  Multi dintre noi credem ca nu avem dreptul sa visam si sa cerem mai mult de la Univers.Insa Codul lui Moise spune ca oricat de umil te simti,chemarea sufletului poate deveni destinul tau,implinindu-l vei primi suportul divin.Orice creatie am produce trebuie sa fim mandri ,sa ne simtim bine cu o pofta de viata sanatoasa si autentica.Folosind legea atractiei poti aduce foloase in viata proprie dar si bunatate in lume.

 11. Goleanu Anisoara says:

  “Codul lui Moise” aduce in prim plan bogatia sufleteasca ,mai importanta decat orice avutie materiala de pe pamant.Pentru implinirea unor nevoi spirituale, sufletesti,ai acceptul divin si tot sprijinul necesar. Un om implinit sufleteste ,este un om bogat!

 12. roman ovidia says:

  Codul lui Moise este un alt film al regizorului care a realizat și filmul Secretul. Este un film îndelung așteptat de toată lumea. Documentarul te învață cum să folosești legea atracției, pentru a-ți aduce atât foloase în propria viață, cât și bunătate în lume.Până acum, sute de mii de oameni au văzut deja filmul, iar cartea pe același subiect este un bestseller al New York Times.

 13. Agache Lucica says:

  Codul lui Moise este un film inspirational,o incercare reusita de a ne aminti ca suntem -UNUL-si ca in ciuda unei separari pe care o resimtim atat de dureros suntem interconectati.
  Poti crea ,ii poti servi pe altii,servindu-te de fapt,pe tine.
  Urmarind acest film ori de cate ori ai nevoie,iti reamintesti cat de puternic esti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 5 =