E momentul să mergi la homeopat!

Banner Film Experience

Aqui ahora - e timpul sa mergi la homeopatDacă n-ai apelat niciodată la un medic homeopat, poate că e un moment bun să o faci.

Îți recomand unul dintre cei mai buni medici pe care i-am consultat, care efectuează o fișă atât de amănunțită și vastă a problemelor de sănătate pe care le ai, încât, la final, ai impresia că ai fost la…psiholog!

Este doctor Carmen Iliescu din București, medic primar în medicină de familie cu competențe în homeopatie, acupunctură, apifitoterapie, biorezonanță.

Deoarece a depășit granița unei singure specializări, orice pacient este privit prin ’’lupa’’ mai multor abordări medicale și terapeutice. Un dublu avantaj în cadrul aceleiași consultații!

Din ce sunt făcute medicamentele homeopatice?

Dr. Carmen Iliescu spune că tratamentele homeopatice sunt substanțe din regnul animal, vegetal sau mineral și se prezintă sub formă de granule foarte mici, care sunt administrate sublingual în anumite momente ale zilei . Se iau la o oră după masă, timp îndelungat, dintr-un motiv foarte simplu:

Întrucât abordarea homeopată este una blândă, neinvazivă și reprezintă o metodă alternativă de a trata pacientul, recuperarea completă durează mai mult, de aceea tratamentul trebuie să fie mai îndelungat decât cel alopat, care este mai agresiv și suprimă simptomele.

Remediile naturiste merg la sursa bolii, la ceea ce a declanșat efectul concretizat prin starea de boală. Ca medic homeopat cu competențe și în alte specialități alternative eu caut o întărire a organismului în general, o mobilizare a resurselor interne, singurele capabile să alunge cu adevărat problema de sănătate incriminată.

Când te adresezi unui homeopat?

La mine la cabinet vin oameni sănătoși care doresc să prevină afecțiuni viitoare și să-și păstreze starea de bine, dar și oameni cu o paletă foarte largă de afecțiuni care au eșuat în tratamentul medicamentos sau care au nevoie de întărirea organismului în lupta cu o afecțiune de orice natură spune doctorul Alexandrina Iliescu și completează:

Sute de milioane de oameni din întreaga lume creditează în fiecare zi această metodă de tratare blândă a afecțiunilor. Țări avansate din punctul de vedere al sistemelor medicale și care înțeleg că pacienții au nevoie de o abordare holistică, integrată, au inclus homeopatia pe lista serviciilor decontate de casele naționale de asigurări de sănătate.

Din cauza presiunii extraordinare exercitate de industria farmaceutică, această specialitate medicală este ținută un pic mai umbră, mai ales că homeopatia are ca obiectiv să împiedice transformarea omului sănătos într-unul bolnav, punând un accent deosebit pe prevenție. Medicamentele homeopate au un cost extrem de scăzut, oricine și le poate permite şi sunt total naturale! Din ce în ce mai mulți oameni,  optează pentru remediile homeopate care au dovedit că pot vindeca o serie impresionantă de afecțiuni.

Homeopatia nu are pretenția că poate vindeca boli grave – de altfel nici medicina clasică în ciuda tratamentelor agresive pe care le folosește n-o poate face! – dar poate ajuta prin susținere complementară chiar și în cazul celor mai agresive.

Desigur, dacă este nevoie de o intervenție chirurgicală sau este vorba despre o entorsă sau fractură, te adresezi mai întâi medicului specialist și apoi, poți completa procesul de vindecare cu un tratament homeopat, ne lămurește specialistul.

Cum decurge o consultație în cabinetului doctorului homeopat Alexandrina Iliescu?

Are loc o evaluare foarte atentă a stării prezente a pacientului, afecțiunile de care suferă și se întocmește o fișă amănunțită.

În cadrul acestei consultații pacientul beneficiază și de o investigație pe bază de biorezonanță.

Îți recomand articolul  Corpul nu minte niciodată, află ce poate face biorezonanța pentru tine de pe site-ul AQUI AHORA pentru a-ți face o idee completă despre modul în care biorezonanța investighează și decodează amănunțit informațiile pe care le deține corpul tău.

Apoi, pe baza fișei complete întocmite de către dr. Iliescu se prescrie remediul potrivit fiecărei persoane în parte. Remarcabil este faptul că tratamentul este profund personalizat și corespunde cu particularităţile pacientului, în funcție de cumulul de probleme de sănătate descoperite. Tratamentul urmărește să deblocheze energiile statice din fiecare organism și să stimuleze capacitatea de autoapărare cu care este dotată orice persoană.

Vindecarea urmărește nu numai corpul, ci și spiritul, totul contează atunci când iau decizia de a prescrie un anumit remediu: istoricul patologic, dar și experiențele majore din punct de vedere afectiv și spiritual. Contează, de asemenea, modul în care se hrănește și obiceiurile alimentare, constituția fizică, cum își definește relațiile cu ceilalți, ce-l individualizează și care-i sunt pasiunile etc. Toate acestea mă ajută să vin cât mai aproape de cauza problemei, a suferinței pe care o are pacientul – ne dezvăluie dr. Iliescu.

Întregul proces de consultare durează în jur de o oră și jumătate. Doctor Carmen Alexandrina Iliescu poate fi găsită la cabinetul medical Milenium din cadrul Policlinicii APACA, B-dul Iuliu Maniu, nr. 7, corp G, cabinet 6.

Mai multe informații și programări se pot face la telefon 0723.673.137 sau prin e-mail: cabmedmilenium@yahoo.com

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

3 Responses

  1. Barbalata (Puiu) Mirela says:

    Medicina homeopata a luat amploare. Eu am incredere dar trebuie sa gasesti un medic bun.

  2. ghelbere elena says:

    HTA se poate vindeca cu medicamente hemeopate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =