Probleme de erecție? Iată tratamentul natural ajutător, românesc 100%

Banner Film Experience

probleme-de-erectie”Un act sexual de milioane  vine numai atunci când factorii psihologici, neurologici, vasculari și hormonali sunt aliniați.  Pentru că problemele care afectează sexualitatea în cuplu sunt mai serioase ca oricând din cauza stresului,  divizia noastră de cercetare a generat produse capabile să corecteze deficiențele de potență  – afirmă inginer chimist Ștefan Manea, atrăgând atenția că scăderea capacității cuplurilor de a procrea se datorează de multe ori chiar bărbaților,  numai că aceștia refuză să considere că ei sunt ”veriga slabă”.

”Cuplurile trebuie să fie foarte atente dacă survine disfuncția erectilă deoarece este cât se poate de posibil ca viața bărbatului să fie în pericol.

Modul în care funcționează penisul unui bărbat spune multe despre sănătatea generală a acestuia, iar faptul că unii bărbați nu pot iniția sau menține o erecție are o natură organică și nicidecum dezinteresul pentru parteneră. Partea proastă este aceea că o astfel de situație scade enorm stima de sine și poate duce la probleme ce au ca efect final divorțul.  Fericit în pat înseamnă viață armonioasă, iar problemele sexuale, dacă există, trebuie cercetate și rezolvate! Dar pentru a se ajunge în profunzimea acestor probleme organice de disfuncție erectilă, trebuie examinați nervii, vasele de sânge și constelația hormonală a individului. Personal recomand ca după un diagnostic temeinic să se aleagă calea neinvazivă, naturală de tratament – accentuează interlocutorul nostru.”

Ce boli pot duce la disfuncția erectilă?

De multe ori daunele sunt produse în arterele sau venele care alimentează penisul. Cea mai frecventa cauză poate fi ateroscleroza, îngustarea arterelor – care provoacă, de asemenea, infarct miocardic, accident vascular cerebral și boli vasculare periferice. De bolnavii de diabet nici nu mai vorbim, aceștia au, în general, o viață sexuală extrem de deficitară sau chiar deloc, una dintre cele mai comune cauze fiind de leziune a nervilor sau neuropatie.  

Și cei care au avut convulsii, leziuni ale măduvei spinării sau scleroză multiplă pot avea, de asemenea, leziuni ale nervilor care alimentează penisul.

Evident că un colesterol prea mare sau o tensiune arterială ridicată afectează, de asemenea, vasele de sânge.

Dar cauzele pot fi și de natură hormonală. De exemplu,  un deficit de testosteron poate scădea libidoul și duce la disfuncție erectilă. În cazul în care testiculele sunt foarte mici, cauza poate fi nivelul scăzut de testosteron. Nivelurile anormale de hormoni tiroidieni pot provoca oboseala și creșterea în greutate și afectează libidoul. În orice caz numai medicul este acela care stabilește tot particularitățile fiecărui caz în parte, dar cel mai important lucru este ca bărbatul să lase rușinea și jena la o parte și să ceară consult de specialitate”  – îndeamnă cercetător Ștefan Manea.

Și fumatul provoacă probleme de erecție!

O punctare aparte merită fumatul care cu adevărat provoacă probleme de erecție, de aceea îi sfătuiesc pe fumători, îndeosebi cei care se confruntă cu pierderea libidoului, să renunțe imediat. Acest obicei nu numai că duce la ateroscleroză , dar privează organismul de oxid nitric, esențial pentru erecții normale și o bună sănătate a arterelor. Compania HOFIGAL  chiar a inventat un produs care-i susține pe cei care doresc sa se lase de fumat și mă refer la Tutun Stop (nota redacției: despre care poți afla detalii citind articolul de aici .)

Tratamentul natural ajutător pentru probleme sexuale este românesc 100%

”Pe piața românească, europeană sau mondială există foarte multe produse care-și adjudecă capacități extraordinare. Promit marea cu sarea, dar în 99% din cazuri nu reușesc decât un efect slab și punctual, de multe ori cu urmări chiar fatale pentru bărbatul care le consumă – afirmă Ștefan Manea, omul în viață cu cele mai multe invenții din lume .

Pe noi, la HOFIGAL, ne preocupă foarte mult chestiunile de potență sexuală atât la bărbați cât și la femei pentru că sunt extraordinar de multe cupluri care au probleme în pat! Primim foarte multe solicitări de acest gen și vreau să mă folosesc de ocazie pentru a-i sfătui pe bărbați să nu mai aștepte la infinit până să rezolve această chestiune, deoarece timpul este un factor agravant!

Dacă într-un articol anterior vă povesteam despre suplimentul alimentar Larvalbina care favorizează reîntoarcerea la o viață sexuală normală chiar dacă a existat o întrerupere și de câțiva ani a acesteia, acum aș vrea să vorbesc despre tratamentul natural ajutător pentru potența masculină și mă refer aici la două produse vedetă ale HOFIGAL: Protein Forță   și Spirulină.

Luate în tandem, pe o perioadă mai mare de timp, își amplifică exponențial calitățile lor de revitalizare și tonifiere generală a întregului organism. Atât Spirulina cât și Protein Forță, prin aportul semnificativ de proteine și fitohormoni pe care îl asigură organismului, stimulează și energizează, îmbunătățește performanțele sexuale și pe cele sportive și combate procesul de îmbătrânire precoce. Spirulina, care este prezența în compoziția ambelor suplimente este superalimentul cu cea mai mare notorietate din lume. Nu degeaba îl consumau aztecii și populațiile africane vechi pentru că ei simțeau că amestecul extraordinar de vitamine și minerale, sporesc energia și sunt o baie de sănătate pentru fiecare celulă din corp! Sursa spirulinei noastre este naturală și organică, pură și certificată ecologic

Acest tratament se face pe o perioadă de minimum 3-6 luni cu pauză de o lună sau douaă, după care se reia. În timp ce spirulina se ia cu 30 de minute înainte de mesele principale, proteina forță se ia după acestea, 2-3 comprimate de 3 ori pe zi. De fapt, luate regulat substanțele care sunt în compoziția celor două suplimente alimentare reușesc să încetinească semnificativ procesul de îmbătrânire, în contextul în care se adopta un stil de viață echilibrat, cu o alimentație adecvată însoțită neapărat de mișcare! Doar așa se obține o reechilibrare și revitalizare a organismului în general și a funcțiilor sexuale în special, așa încât acestea să ofere individului o erecție completă.

Atunci când oamenii se iubesc totul se poate rezolva cu răbdare și înțelegere – punctează interlocutorul nostru. Dacă cuplurile sunt în pragul unei astfel de situații ar trebui să înceapă imediat schimbarea stilului de viață și începerea unui tratament natural, neinvaziv, ca cel descris mai sus, care dacă este făcut cu conștiinciozitate, poate chiar inversa disfuncția erectilă!”

Ambele produse pot fi comandate de pe magazinul online HOFIGAL dând click aici  pentru Spirulină – 40 comprimate la 5.43 lei și aici  pentru Protein forță, 60 de comprimate la 11.49 lei. 

Pentru detalii suplimentare legate de acest subiect citește și articolul De când n-ai mai făcut sex. Iată tratamentul natural ajutător, publicat pe site-ul AQUI AHORA aici.

Articol scris de Adriana Caranfil

 

 

 

 

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Lucian says:

    Cum pot comanda un tratament pentru 3 luni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + 13 =