Viață sexuală de milioane? Fă și tu ce făcea Casanova

Banner Film Experience

casanova-sexDacă lipsa de chef pentru sex își spune cuvântul și-ți afectează viața intimă și echilibrul în cuplu, trebuie să te gândești urgent să îmbunătățești situația.

Cel mai mare amant al tuturor timpurilor Casanova era și un om de spirit ieșit din comun. Nimeni nu i-a negat niciodată farmecul, charisma și seducția pe care o exercita asupra femeilor. În afară de asta era neîntrecut în pat datorită unui obicei alimentar extrem de eficient.

Secretul potenței sexuale a lui Casanova stătea în ceea ce te-ai aștepta mai puțin: în consumul fructelor de mare.

Era pasionat de mâncare și de femei și voia să le aibă pe amândouă în același timp

”A avut un apetit sexual ieșit din comun – ne dezvăluie dr. în științe farmaceutice Anca Daniela Raiciu – și acest lucru s-a datorat interesului său pentru amor și bucătărie în egală măsură. Era atât de pasionat de mâncare și de femei încât încerca să le aibă pe amândouă în același timp, ca plăcere supremă. Chefurile și orgiile sale din epocă au rămas un reper.

Dar care era secretului lui Casanova? Din scrierile lui știm că el consuma peste 70 de stridii pe zi și că-și datora performanțele sexuale acestui fapt.”

Ce au în comun stridiile și amorul?

Astăzi știința arată foarte clar că stridiile sunt în topul alimentelor care te înfierbântă în pat. Acestea conțin zinc, esențial în producerea spermei și capabil să genereze o potență sexuală mărită. Casanova spunea că le adoră deoarece seamănă atât de mult cu organul sexual feminin.cuplu_in_pat

”Efectul afrodiziac–afirmă Daniela Raiciu – vine din sinergia dintre  zinc, fierul și dopamina din această scoică. Este o rețetă pe care oricine poate s-o încerce și să-i testeze efectele. Doar 12 stridii furnizează energie pentru toată săptămâna.

Pentru cine nu le suportă gustul, dar dorește să facă sex ca-n vremurile bune  recomand produsul realizat de HOFIGAL, Larvalbina, care se adresează persoanelor care întâmpină probleme sexuale, indiferent de vârstă.”

Află totul despre acest produs, precum și de unde poate fi cumpărat din articolul Tu de când n-ai mai făcut sex? Află acum despre tratamentul natural ajutător  publicat pe site-ul AQUI AHORA aici. 

Articol scris de Mircea Sebastian Savaliuc


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

4 Responses

  1. dumitrescu elena raluca says:

    toti avem prejudecati,iar acest lucrul legat de casanova nu stiam ,dar hai sa fim mai deschisi la nou si la idei ca este mai bine

  2. Bogzoiu Daniela says:

    Asta este ceva nou cu siguranta pentru mine. Nu stiam de efectul stridiilor. Dar cred ca o familie fericita trebuie sa aibe si o viata sexuală sanatoasa.

  3. barbalata mirela says:

    Nu stiam acest lucru legat de Casanova. Sexul are un loc foarte important in viata noadtra. Daca am lasa prejudecatile de o parte si am invata sa ne iubim mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × four =