VIAȚĂ ȘI OAMENI

Banii şi amanţii

Comments (14)
 1. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  sunt total de acord cu articolul. conteaza in primul rand sufletul omului, si dupa asta trebuie apreciat, mai apoi starea materiala, pentru care nu trebuie sa facem orice.

 2. Aghinitei Maria says:

  Frumos articol, cei care au avut totul de la parinti, de cele mai multe ori ajung oameni de nimic, trebuie sa-i pretuim pe cei ce sunt ei !

 3. suzana suzy says:

  Da … interesant articol !

 4. Goleanu Anisoara says:

  Doar cu principii morale e greu sa traiesti dar, viata ta va fi mult mai imlinita .Ai prieteni loiali,iti place ceea ce faci si traiesti linistita, bucurandu-te de lucrurile mici ,dar frumoase ,care se intampla in viata ta.

 5. suzana suzy says:

  De ce sa nu putem discuta deschis si despre acest aspect al vietii noastre? Oricareia dintre noi i se poate intampla, chiar daca acum sustinem sus si tare ca nu vom calca stramb niciodata! O parere …

 6. Emotionant articol!

 7. ironmania says:

  Gargaraaaaaaaa!

 8. ghelbere elena says:

  Un articol emotionant. Este si nu este adevarat ca daca ai principii morale nu ajungi departe in viata. Ajungi unde vrei tu daca crezi in tine si in puterea ta de munca. Poti sa faci bani, “sa ai jucarii” prin fortele tale, prin propria ta munca, dar in timp nu peste noapte cum vor multi dintre noi.

 9. (puiu) barbalata mirela says:

  Nu conteaza banii sau banii nu aduc fericirea dar o intretin. Hai sa fim seriosi…nu putem judeca pentru ca nu suntem in pielea celeilalte. Este usor sa comentam. Eu inteleg asa din articol: ea a muncit dar nu a avut, cealalta si-a luat amant /i si acum e patroana…dar nu ii pare rau. Chiar asa. Cu scuzele de rigoare, dar cand nu iti pare rau nu comentezi, nu te gandesti la cealalta. Am cunoscut o astfel de persoana, de altfel o femeie minunata, dar care a ales cealalta cale. Corect sau nu…nu e treaba mea sa judec. Multe dintre femeile moraliste se gandesc cu jind la bunul celeilate, sunt invidioase, dar nu ti-ar recunoaste in veci.
  Asa ca, oamenii care au pot fi OAMENI, iar cei care nu au niste JIGODII.

 10. Goleanu Anisoara says:

  Si ce daca unele se realizeaza mai mult prin tot felul de metode…indoielnice?Eu sunt multumita cu ceea ce am realizat muncind si nu le invidiez.

 11. Goleanu Anisoara says:

  Si ce daca ea le-a avut pe toate, tot ce a fost mai bun?Tu nu esti fericita asa cum eti acum? De ce sa fii patroana? Muncesti, esti linistita,ai ales bine. Ai ales calea dreapta,esti impacata cu viata ta.Ea, poate sa fie patroana, sa fie ce vrea,linistea ta si calitatea ta de OM nu ti la va lua nimeni!

 12. dumitrescu raluca says:

  in ziua de azi nu mai este apreciat sufletul omului ,nu este o prioritate cand evaluezi sa zicem o persoana ,acum primeaza starea materiala ,dar chiar nu este nevoie sa ne injosim

 13. Ana says:

  In zilele noastre ,diavolul este rafinat,parfumat,lăcomia este distinsa și lucrările lui sunt subtile.Îți sugerează ,chiar prin subscrierea colectiva, ca așa este bine sa faci pentru a iti fi bine .Îți sugerează ca a fi corect înseamnă a fi prost ,Îți spune ca dacă scrii despre lucrurile murdare ce par a fi curate ești invidios și prost ca nu faci și tu la fel.Se pare ca nimeni nu își mai aduce aminte de acele comori strânse în cer.Dacă o faci,pari nebun ,rupt de realitatea aceasta în care răul are mapa,este rafinat și distins și iti poate garanta binele dorit.Intr-adevăr fiecare își alege drumul.

 14. Marius says:

  Cu ce este diferita o astfel de femeie fata de o prostituata sau o dama de companie?
  Cu nimic.
  O astfel de femeie, poate fii poleita cu aur, poate folosi cele mai fine parfumuri sau haine de firma, dar echivalenta ei este cea a unui WC public, unde toti isi fac nevoile…

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …