TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

City break la Praga – Oraşul de aur

Comments (8)
 1. Lupu Anca Gabriela says:

  Eu nu am avut ocazia sa vizitez alte tari, acum, imi doresc tare mult sa vizitez si eu Praga!

 2. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

  Cine n-a ajuns deja in Praga, sigur isi doreste sa o viziteze, iar cine a fost deja acolo, cu siguranta va mai reveni cel putin macar o singura data.

 3. Lamiita Durac says:

  Cinste lor ca au stiut sa faca o atractie turistica din cele mai dorite pentru ca degeaba ai istorie , degeaba ai locuri minunate daca nu esti in stare sa te prezinti in fata lumii .

 4. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  un oras superb, plin de viata, pe care mi-ar place sa il vizitez.

 5. Aghinitei Maria says:

  Da este un ors superb “Orasul de aur” o minune arhitecturala, castele catedrale , asa cum scrie-ti in articol, parca te plimbi prin muzeu. Imi place mult orasul! 🙂

 6. suzana suzy says:

  Turul faimoaselor castele ale Pragai trebuie sa inceapa cu un tur al castelelor pentru care Praga este atat de cunoscuta pe plan mondial.

 7. suzana suzy says:

  Nu e o exagerare sa numim Praga drept unul dintre cele mai atractive orase din lume. Putine orase poseda o astfel de atmosfera .

 8. Goleanu Anisoara says:

  “Orasul de aur”- nu trebuie sa fie poleit cu aur- este un oras stravechi in care aurul este valoarea nepretuita a vestigiilor istorice ,la care se adauga florile momentului actual.Vechi si nou, frumusete perpetuata peste timp,acesta este valoarea nepretuita a “Orasului de aur”!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …