CONCURSURI

Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 61

concurs-produse-naturiste
Previous ArticleTacă-ţi gura!
Comments (19)
 1. Filimon Ioana violeta says:

  Produsul recomandat de Hofigal pt imbunatatire digestiei este REDIGEST FORTE PLUS.
  4.Hofigal este compania romaneasca care creaza produse din plante 100%,cu efecte benefice pt afectiuni.Plantele sant un adevarat miracol pt organism.

 2. Stanila Naty Mihaela says:

  Redigest forte plus imbunatateste digestia.
  Hofigal este compania care produce si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice ,medicamente,suplimente alimentare ,cosmetice si produse farmaceutice .

 3. Dumitrescu Bogdan says:

  Ce produs Hofigal îmbunătățește digestia? – Redigest forte plus
  Hofigal este compania care daca nu era fondată, creștea singură in pădure.

  1. Aquiahora says:

   🙂

 4. RUS FLORICA says:

  Redigest forte plus este produsul ce imbunatateste digestia.
  Fiind pe piata din 1990 am avut placerea sa beneficiez de produse exclusive ,ata t eu cat si prietenele mele, deoarece eram mamici tinere,aveam toate burtica cu colacei, am descoperit minunea minunilor de atunci GELUL HOFIGAL SUPLIFORM, care datorita voua celor care va daruiti meseriei,noi suntem suple, pline de viata,si va preferam pe voi!

  facebook FLORI RUS VIISOARA CLUJ

 5. Tagorean Bianca Liliana says:

  Pentru imbunatatirea digestiei exista produsul Redigest in trei forme si anume: Redigest
  sub forma de capsule, Redigest Plus tot sub forma de capsule si Redigest sub forma de comprimate masticabile.Eu le-am folosit pe toate trei si le folosesc in continuare deoarece sunt de un real folos . Acest produs este nelipsit din casa si intotdeauna il luam cu noi in concedii deoarece ne-a scapat de multe neplaceri digestive care puteau fi mult mai grave fara acest produs.

  1. Tagorean Bianca Liliana says:

   Hofigal este compania care are multe produse naturiste la preturi foarte , foarte bune si de calitate. Eu folosesc cateva dintre ele si sunt foarte multumita .

 6. GROSU says:

  POVESTEA UNEI CAPSULE MAGICE Am fost de multe ori pe marginea patului,slăbută,sensibilă ,cu dureri mari de colon si fiere. Am vomitat ani la rand. Părea că nimic nu mai avea vreun sens sau vreo sperantă. Am operat colicistul,l-am eliminat. Rezultate slăbute. a durat mult pana ce ,intr-o zi,ceva din mine m-a inspirat sa aleg din Plafar uleiul de salvie. Am luat intre degete o capsulă in care se plimba uleiul de un verde plăcut. Am citit si recitit instructiunile. Ce bogătie divină.Natura lui Dumnezeu statea intr-o mică capsulă gelatinoasă. Am avut o revelatie,da,a functionat luand 6 capsule pe zi,exact ca in prospect…ca un ritual sfant. SUNT PERSEVERENTĂ DE FEL ,INTELEG DISCIPLINA CA FORMĂ DE DEZVOLTARE PERSONALĂ.Am luat cativa ani uleiul,după mese,apoi am abandonat,fiincă nu mai am dureri,nu vomit ,sunt atentă la ce mănanc. Am impărtăsit altor pesoane experienta mea cu uleiul de salvie si toti au avut imbunătățiri ale digestiei. super produs,super firmă,multumesc..!

  1. GROSU says:

   S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A. este pentru mine cea mai generoasă in preturi,cea mai credibilă prin persoana directorului ,cea mai competitivă pentru produsele obtinute cu mare responsabilitate.

 7. marc says:

  Hofigal este o companie românească la fel de familiară şi stabilă si ar trebui sa tinem cont de produse deoarece ajuta natural .
  Redigest este un supliment alimentar care conține enzime, cu rol în îmbunătățirea digestie .

 8. MIHAI PAULA says:

  1. Raspuns : Redigest Plus – are o combinație mai complexă și de obicei se administrează înainte de masă acționând ca un pansament gastric și reglator al funcției digestive.

  2. Raspuns : Hofigal Import Export este o companie din București care produce și comercializează produse naturale – medicamente, suplimente alimentare, cosmetice

 9. Geta Alexiu says:

  Redigest forte plus imbunatateste digestia.
  Hofigal este compania careia ii pasa de mine!

 10. Livia Balahura says:

  Redigest forte plus , pentru o digestie buna . Hofigal , este compania cu cele mai bune si originale produse naturiste pentru tratament .

 11. Ionescu Cristina says:

  3. Redigest și Redigest plus imbunatateste digestia și protejează celula hepatica.

  4. Hofigal este compania romaneasca care îți asigură sănătatea trupului și sufletului prin produsele ei deosebit de benefice , 100% naturale , numai din plantele lăsate pentru sanatatea oamenilor de Dumnezeu

 12. gabi gicuta says:

  1-Pentru o digestie sanatoasa recomand cu incredere produsul “REDIGEST” in toate formele.

  2-“HOFIGAL” este compania care produce si comercializeaza produse 100% naturale,medicamente, suplimente alimentare, cosmetice,produse farmaceutice active.
  “HOFIGAL” este un prestigios brand romanesc apreciat in intreaga lume,care inspira incredere si mai presus de toate RESPECT !

 13. Alex Suzy Oros says:

  Hofigal este compania romaneasca care îți asigură sănătatea cu produse foarte bune , am mai folosit si recomand tuturor deoarece sunt foarte eficiente. Redigest forte plus imbunatateste digestia.

 14. Glodeanu Veronica says:

  1. REDIGEST este produsul HOFIGAL care ajută la îmbunatățirea procesului de digestie, contribuind la reglarea procesului de absorbție a substanțelor nutritive și repartizarea acestora în organism.
  2. HOFIGAL este compania care daruieste sanatate si voie buna tuturor celor care stiu sa aprecieze VIATA la adevaratele sale valori!

 15. Baraian Dorina says:

  Redigest Forte Plus este produsul Hofigal recomandat pt. imbunatatirea digestiei. Hofigal este compania romaneasca care produce cele mai bune produse naturale.Multumim Hofigal.

 16. Nicoleta Pasescu (Pina Colada pe FB) says:

  Produsul Hofigal care îmbunătățește digestia este REDIGEST FORTE PLUS.
  Hofigal este compania romaneasca de incredere care creaza produse din plante 100%, recoltate de pe terenuri nepoluate din Alexandria.A fost infiintata in anul 1990 si s-a impus pe piata romaneasca drept unul din principalii furnizori de produse naturale din Romania. Hofigal cultivă în sistem eco 35 de hectare.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …